Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden verzekeringen

De online verzekeraar De Nationale is een onderdeel van Delta Lloyd Groep en voert een handelsnaam van Nationaal Spaarfonds Assurantiebedrijf BV. De Delta Lloyd Groep is een van de grootste verzekeraars van het land. Bij het afsluiten van een verzekering via De Nationale wordt de verzekering ondergebracht bij Delta Lloyd Particuliere Schadeverzekeringen NV. Dit bedrijf handelt onder de naam Virtes Schadeverzekeringen.

De klant staat centraal bij De Nationale

Bij de online verzekeraar De Nationale staat de klant centraal en dat betekent dat er gerekend kan worden op een klantgerichte service. De verzekeraar De Nationale beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. De klantgerichtheid van de online verzekeraar komt tot uiting in een duidelijke voorlichting en begrijpelijke informatie over de financiële producten. Ook is er sprake van een zorgvuldige en snelle dienstverlening en dat wordt onder meer bewerkstelligd door een goede bereikbaarheid voor de klant. De Nationale biedt voor de verschillende financiële producten zogenaamde productwijzers aan, waarin belangrijke informatie is opgenomen en specifieke kenmerken van de producten worden toegelicht. In de productwijzers kunnen de klanten ook informatie vinden over de meeste verzekeringstermen.

Financiële producten De Nationale

De Nationale biedt online een groot aantal verzekeringsproducten aan. Zo is het mogelijk om een autoverzekering af te sluiten, maar kan er eveneens een keuze worden gemaakt voor het afsluiten van een huisdierenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. De Nationale is dan ook een van de verzekeraars, die een zo compleet mogelijk aanbod van verzekeringen te bieden heeft, die online kunnen worden afgesloten.