De Nationale autoverzekering

Extra voordelig op dit moment

Auto kan gratis uitgedeukt worden

In het buitenland wordt gratis hulp geboden

Korting van tien procent bij Kwik-Fit

Vier jaar garantie op schadeherstel en snelle service

De Nationale autoverzekering

De Nationale biedt drie verschillende verzekeringsvarianten. De variant van de autoverzekering kan naar wens worden uitgebreid met een aanvullende dekking. De variant kan worden afgestemd op de leeftijd van de auto.

Varianten De Nationale

De drie varianten bestaan onder meer uit de WA variant, waarin de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is opgenomen. Verder kan er een keuze worden gemaakt voor de WA variant plus Mini Casco of voor de WA variant plus Volledig Casco. De laatstgenoemde variant is de meest uitgebreide polis van De Nationale en daarmee wordt de schade aan de eigen auto compleet gedekt.

Aanvullende verzekeringen

Naast de autoverzekering op basis van een van de drie varianten, kan er ook een keuze worden gemaakt voor een aanvullende dekking. Hier wordt door De Nationale de keuze geboden om voor een ongevallen inzittenden verzekering te kiezen, voor een rechtsbijstand, motorvoertuigen, voor accessoires en voor de optie van een no-claimbeschermer.

Voordelen van De Nationale autoverzekering

De polis kent een aantal voordelen. Zo is er een lage premie gekoppeld aan de verzekeringen en wordt er gratis hulp in het buitenland geboden. Ook kan er gerekend worden op een Kwik-fit waardecheque, die tot tien procent korting leidt op de gehele rekening van alle Kwik-fit garages. De reparatieservice biedt het voordeel van een gratis leenauto bij reparatie als de auto hersteld wordt bij een door De Nationale geselecteerd garagebedrijf. De betaling zal in dat geval rechtstreeks voldaan worden aan het herstelbedrijf.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk