De Nationale reisverzekering

Een van de goedkoopste van het land

Wintersport en onderwatersport gratis verzekerd

Europadekking of werelddekking

Na online afsluiten gaat verzekering direct in

De Nationale reisverzekering

De Nationale biedt een doorlopende reisverzekering, die een uitgebreide dekking kent en een groot aantal voordelen heeft. Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren is op De Nationale van toepassing, zodat verzekerden kunnen rekenen op een uitstekende service en dienstverlening.

De Nationale doorlopende reisverzekering

De Nationale doorlopende reisverzekering is een van de goedkoopste varianten in Nederland. Aan de hand van de gezinssamenstelling waar de verzekering voor moet gelden, kan via de website van De Nationale direct de premie worden berekend. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen de categorie gezinnen met thuiswonende kinderen, gezinnen zonder kinderen, alleenstaanden en eenoudergezinnen.

Voordelen van De Nationale

Een van de voordelen van De Nationale is uiteraard de lage premie. Een ander voordeel is dat kinderen tot een leeftijd van achttien jaar gratis worden meeverzekerd op de polis. Verder geldt dat de reisverzekering standaard voorziet in een dekking voor onderwatersporten en wintersporten. Ook kunt u zelf een keuze maken voor een dekking, die in de hele wereld geldig is of voor een dekking, die alleen voor de landen in Europa geldt.

Beoordelingen van onze klanten

Snelle service

Nationaal-reis
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.”
- Koos