ANWB

ANWB verzekeringen

De ANWB verzekeringen zijn onderdeel van de ANWB. Dit is de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond in de vorm van een vereniging, waarbij dienstverlenende activiteiten centraal staan. De dienstverlening richt zich vooral op het gebied van vrije tijd, vakantie en mobiliteit en komt onder meer tot uitdrukking in het aanbod van verzekeringen. De producten en diensten zijn daarbij afgestemd op de behoeften van de leden van de vereniging. Tegenwoordig is de ANBW de organisatie waar een verzekering op maat kan worden gevonden. De leden van deze vereniging kunnen daarbij rekenen op vijf procent korting. De verzekeringsproducten worden zowel in de winkels als via direct mail en via internet aangeboden.

anwb Klant cijfer Premie
Autoverzekering 8,7 PREMIE
Camperverzekering 8 PREMIE
Caravanverzekering 8 PREMIE
Inboedelverzekering 7,6 PREMIE
Reisverzekering 8,7 PREMIE
Scooterverzekering 8,9 PREMIE

Unigarant

Unigarant is een dochteronderneming en daarmee een belangrijk distributiekanaal. Deze schadeverzekeraar is gevestigd in Hoogeveen en verkoopt de verzekeringen onder meer via assurantietussenpersonen en reisbureaus. Er zijn bovendien een aantal automerken, die de autoverzekeringen van Unigarant verkopen onder eigen merknaam. De consument kan rekenen op een vertrouwde service en op professionele hulp bij schade.

 

Verzekeringsproducten ANWB verzekeringen

Er worden transparante en flexibele verzekeringsproducten aangeboden. Bij de ANWB is het mogelijk om uit een divers aanbod van producten te kiezen. Zo hebt u de mogelijkheid om een reisverzekering af te sluiten als u op vakantie gaat, maar kunt u er evengoed terecht voor het verzekeren van uw auto. Verder kunt u bij deze dienstverlener terecht voor het afsluiten van onder meer een fietsverzekering, bromfietsverzekering en de inboedelverzekering van ANWB verzekeringen.

 

Pakketkorting ANWB verzekeringen

Naast dat leden al het voordeel hebben van vijf procent korting op de verzekeringsproducten, kan iedereen aanspraak maken op de pakketkorting. Deze korting kan maar liefst oplopen tot tien procent. Om voor een zo hoog mogelijk korting in aanmerking te komen, dient u zoveel mogelijk verzekeringen bij deze verzekeraar onder te brengen. De pakketkorting loopt namelijk op naarmate er meer verzekeringen worden afgesloten. Voor de verschillende verzekeringsproducten geldt, dat deze ANWB verzekeringen online kunnen worden afgesloten.

 

ANWB contact

Telefoonnummer:
088-2692222

ANWB adres:
ANWB Verzekeringen
Postbus 999
7900 AZ Hoogeveen

Bezoekadres:
Schutstraat 120
7901 EH Hoogeveen

Faxnummer:
070-3146969