ANWB autoverzekering

24 uur bereikbaarheid alarmcentrale

Dagelijkse opzegbaarheid

5 procent korting voor leden

Tot 80 procent no-claim korting

Duidelijke polisvoorwaarden

ANWB autoverzekering

De ANWB autoverzekering biedt verschillende dekkingen, waarbij u altijd op een goede service kunt rekenen net als op betrouwbare hulp. Het is dan ook niet voor niets dat u vierentwintig uur per een beroep kunt doen op de alarmcentrale van deze verzekeraar. Met de ANWB autoverzekering kunt u bovendien profiteren van een groot aantal voordelen.

Keuze uit dekkingen

De primaire dekking voor het verzekeren van de auto betreft de wettelijke aansprakelijkheid. Per schadegebeurtenis is het maximaal verzekerd bedrag vijf miljoen euro voor letselschade en voor materiële schade geldt een maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis van 2,5 miljoen euro. De uitgebreidere dekking is de Schade Beperkt polis, waarbij schade aan uw auto als gevolg van storm of diefstal gedekt zal zijn. De meest uitgebreide dekking wordt geboden in de Schade Compleet polis. De schade aan uw auto, die door u zelf veroorzaakt wordt, zal hiermee ook worden vergoed. Op het moment dat de auto met deze polis nog geen jaar oud is en total loss wordt verklaard, zal de nieuwwaarde worden vergoed.

Aanvullende dekkingen ANWB autoverzekering

Uiteraard hebt u de mogelijkheid uw auto te verzekeren met aanvullende dekkingen. Dat biedt u bijvoorbeeld de gelegenheid om voor de Extra Auto Accessoires polis te kiezen, waarmee de standaardvergoeding zal worden verhoogd tot vijfduizend euro. Een andere mogelijkheid is om voor verkeersrechtsbijstand een polis af te sluiten. Verder zijn er mogelijkheden om te kiezen voor de polis Zekerheid voor inzittenden of voor de polis Drie jaar aanschafwaardegarantie.

Premie berekenen

U kunt de premie van de gewenste ANWB autoverzekering online berekenen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. De berekening van de premie is geheel vrijblijvend en schept dan ook geen verplichtingen. Vervolgens kunt u de ANWB autoverzekering online afsluiten.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk