ANWB camperverzekering

Alarmcentrale beschikbaar bij schade in het buitenland

Scherpe premie basisverzekering

Leden krijgen vijf procent korting

No-claimkorting 75 procent

ANWB camperverzekeringen

De ANWB camperverzekering biedt de mogelijkheid om onbezorgd met de camper te reizen en op vakantie te gaan. Iedereen met een camper of kampeerauto kan zelf de dekking kiezen die nodig is naast de verplichte verzekering voor de wettelijke aansprakelijkheid. De camperpolis van de ANWB wordt tegen een scherpe premie aangeboden en kan op de betreffende situatie van de kampeerauto perfect worden afgestemd, waarbij er bijvoorbeeld rekening kan worden gehouden met de leeftijd van de camper. Breid dus naar eigen inzicht de basisverzekering uit met een aanvullende dekking en profiteert van alle voordelen.

Basisdekking en aanvullende verzekering

De basisdekking van de ANWB camperverzekering bestaat uit de wettelijke aansprakelijkheid, waarmee men verzekerd is voor schade die met de camper aan derde wordt toegebracht. De hoogte van de premie van deze verzekering is afhankelijk van het gewicht van de kampeerauto. Aanvullend kan er een keuze worden gemaakt tussen de gedeeltelijke casco dekking en de volledig cascodekking met een eigen risico van 150 euro per gebeurtenis voor beide dekkingen. Er kan ook een extra schadeverzekering inzittenden worden afgesloten, waarbij de werkelijk geleden schade aan inzittenden zal worden vergoed bij invaliditeit of overlijden.

Inventaris meeverzekeren

Bij het afsluiten van de ANWB camperverzekering is het mogelijk om de inventaris van de kampeerauto meteen mee te verzekeren. Onder inventaris worden goederen verstaan, zoals servies, beddengoed, persoonlijke eigendommen en meubelen. Het is heel voordelig om voor deze optie te kiezen, want de premie voor de inventarisdekking bedraagt slechts anderhalf procent van de opgegeven waarde. De minimumpremie voor de inventarisdekking is vastgesteld op 25 euro.

Beoordeling van onze klanten