ANWB inboedelverzekering

Flexibiliteit

Geen eigen risico mogelijk

5 procent ledenkorting

Pakketkorting bij meerdere verzekeringen

Gratis termijnbetalingen

ANWB inboedelverzekeringen

De ANWB inboedelverzekering is een prima verzekeringsproduct met een bijzonder uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Het verzekeringsproduct maakt deel uit van het Woonpakketverzekering. Het product kent flexibiliteit, zodat u zelf een keuze kunt maken uit de mate van dekking. Voor de ANWB inboedelverzekering geldt dat leden in aanmerking komen voor een korting van vijf procent. Bij het afsluiten van meerdere producten wordt er ook nog eens een pakketkorting gegeven.

Dekkingen ANWB inboedelverzekering

U kunt uw kostbare zaken en inboedel van uw woning verzekeren door een keuze te maken uit drie verschillende dekkingsmogelijkheden. De Brons polis is een basisdekking en vergoedt onder meer schade als gevolg van diefstal na braak, brand, storm en blikseminslag. De Zilver polis is een meer uitgebreide dekking en vergoedt bijvoorbeeld ook schade als gevolg van schroeien, lekkage bij breekwerk en schade aan de inhoud van de koelkast of diepvriezer. De Goud polis is de meest uitgebreide dekkingsvariant en biedt ook vergoeding bij schade als gevolg van neerslag door open deuren of ramen, diefstal zonder braak en overspanning.

Inboedelwaarde

De inboedelwaarde betreft de nieuwwaarde van de complete inboedel in uw huis. Daarbij kunt u zelf aangeven welke bedrag u wilt onderbrengen in de verzekering. Om het bedrag uit te rekenen, kunt u gebruikmaken van de inboedelwaardemeter. Dat is vooral handig als u geen idee hebt van de waarde van uw inboedel. Overigens kunnen er aan de inboedelwaardemeter geen rechten worden ontleend.

Afsluiten ANWB inboedelverzekering

Voor het online afsluiten van de ANWB inboedelverzekering kunt u eerst de premie online uitrekenen. Als u meerdere dekkingen kiest, kunt u in aanmerking komen voor meer korting. De dekking van het verzekeringsproduct is aan te passen aan de eigen wensen en er kan tot twintig procent preventiekorting verstrekt worden.

Beoordeling van onze klanten