Vrije keuze voor dierenarts

Alle rassen kunnen verzekerd worden

Online declaratiemogelijkheden

Aantrekkelijke verzekeringspremie

KKV goedgekeurd

De Nationale huisdierenverzekering

De Nationale huisdierenverzekering voor huisdieren, zoals een kat of een hond. Huisdieren kunnen net als mensen te maken krijgen met ongelukjes en problemen op het gebied van de gezondheid. De Nationale huisdierenverzekering is een verzekering voor de kat of voor de hond en biedt een prima dekking tegen een lage premie. Huisdieren zonder zorgverzekering kunnen ongewild tot een grote financiële last leiden en dat kan voor een groot deel worden voorkomen met de zorgverzekering kat of hond van De Nationale.

Zorgverzekering voor de kat

De zorgverzekering kat van De Nationale biedt een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Het is ook mogelijk om kosten online te declareren bij De Nationale en er is geen enkel ras onder de katten uitgesloten van de polis. Met betrekking tot de dierenarts geldt dat er een vrije keuze geboden wordt, zodat de kat bij de eigen dierenarts hulp kan krijgen indien er zich problemen voordoen. De premie voor de kat kan online berekend worden, zodat meteen duidelijk wordt wat de kosten zullen zijn. Aanvullend kan een extra verzekering worden afgesloten voor onder meer een crematie, maar ook voor vaccinaties, gebitsbehandelingen, castratie en sterilisatie.

Zorgverzekering voor de hond

De dekking van de zorgverzekering voor de hond van De Nationale is net zo uitgebreid als die voor de kat en wordt bovendien ook tegen een aantrekkelijke premie aangeboden. Naast de zorgverzekering voor de hond, waarbij er een vrije keuze is ten aanzien van de dierenarts en er geen rassenuitsluiting geldt, is het ook mogelijk bij De Nationale een aanvullende crematieverzekering af te sluiten net als aanvullende opties voor onder meer sterilisatie, vaccinaties, gebitsbehandelingen en castratie. Het is dan ook mogelijk om een huisdieren-verzekering van De Nationale naar eigen wensen en inzicht samen te stellen.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.