Kruidvat

Kruidvat verzekeringen

Kruidvat staat bekend als een veelzijdige winkel, waar allerlei producten kunnen worden gekocht. Maar deze winkelketen is eveneens al lange tijd actief op het gebied van verzekeringen. Het aanbod van producten is dus uitgebreid met diensten op het gebied van allerlei verzekeringen met betrekking tot vervoer, wonen, leven en recreatie. Het verzekeringenaanbod van Kruidvat richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Overigens is AEGON Schadeverzekering NV het bedrijf dat als risicodrager optreedt met betrekking tot de Kruidvat verzekeringen.

Aanbod verzekeringen

Voor het aanbod van verzekeringen geldt in ieder geval, dat deze heel eenvoudig online afgesloten kunnen worden. De premie kan gelijk online worden berekend, waarna de keuze voor het afsluiten van de polis kan worden gemaakt. Het is net zo eenvoudig om een autoverzekering af te sluiten als om uw huisdier tegen ziektekosten te verzekeren. Op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand worden er uitstekende dekkingen geboden en dat geldt ook voor een overlijdensrisicoverzekering of een gezinsongevallenverzekering. Als u op reis gaat, hebt u de mogelijkheid om online een reisverzekering af te sluiten. Wie graag het woonhuis of inboedel wil verzekeren, kan eveneens online bij Kruidvat terecht.

Voordelen

Bij de keuze voor een van de verschillende Kruidvat verzekeringen profiteert u meteen van alle voordelen. Bij de voordelen staat niet alleen een lage premie centraal, want ook de service is uitstekend te noemen. Zo wordt de schade snel afgehandeld en kunt u bij het overstappen gebruikmaken van de handige overstapservice. De dekkingen zijn bovendien ruim en bieden de mogelijkheid om een op uw situatie afgestemde verzekering af te sluiten. Wat ook handig is, dat u regelmatig van nieuwe acties op het gebied van Kruidvat verzekeringen kunt profiteren, waarbij onder meer leuke prijzen te winnen zijn.