Kruidvat autoverzekering

Kruidvat autoverzekering

De Kruidvat autoverzekering biedt zekerheid voor een lage premie met de optie om de basisdekking verder uit te breiden. Er worden drie basisdekkingen aangeboden en verschillende aanvullende dekkingen, zodat een polis op maat kan worden samengesteld. Er zijn verschillende voordelen verbonden bij de keuze om de auto via Kruidvat te verzekeren. Zo is er sprake van een hoge bonus/malus korting tot tachtig procent en telt de tweede gezinsauto met de schadevrije jaren van de eerste verzekerde auto. De polis kan per maand worden opgezegd en er wordt altijd een snelle schadeservice geboden.

Drie basisdekkingen

De drie basisdekkingen van de Kruidvat autoverzekering zijn elk erg voordelig. De verzekering wettelijke aansprakelijkheid is verplicht voor autobezitters en de meest voordeligste. Vervolgens biedt de basisdekking WA en beperkt casco uitgebreidere dekkingen, zoals schade aan de auto door hagel, loslopende dieren, storm, diefstal of brand. De compleetste polis is de WA met uitgebreid casco dekking, waarbij er volledige dekking tegen alle schade wordt geboden. Ook indien deze door de bestuurder zelf veroorzaakt is. Accessoires zijn standaard meeverzekerd tot een bedrag van 1.250 euro en er kan geprofiteerd worden van de tweede gezinsautoregeling. De opgebouwde korting van de schadevrije jaren voor de eerste autopolis kunnen meegenomen worden naar de tweede Kruidvat autoverzekering.

 

Aanvullende dekkingen

De auto wordt nog completer verzekerd als er ook een aanvullende dekking bij de Kruidvat autoverzekering wordt afgesloten. Daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen de aanvullende dekking rechtsbijstand – juridische hulp en de ongevallenverzekering voor inzittenden. Bij blijvende invaliditeit wordt er bij de laatstgenoemde dekking een vergoeding van maximaal 20.000 euro verstrekt en bij overlijden een bedrag van maximaal 10.000 euro. De verzekering voor de autopolis kan online worden afgesloten.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk