Inclusief wintersport en onderwatersport

Aanvullende modules

Geen leeftijdsbeperking kinderen

24/7 alarmcentrale

Kruidvat reisverzekering

De Kruidvat reisverzekering biedt het hele jaar door een prima dekking met een aantal onderdelen, die standaard meeverzekerd zijn. Dat geldt in elk geval voor de dekking wintersport en voor de dekking onderwatersport. Maar ook bagage, kostbaarheden en hulpverlening vallen onder de standaarddekking van de reispolis. Zo biedt deze polis nog meer voordelen, want voor de leeftijd van kinderen geldt er bijvoorbeeld geen beperking. Ook als een kind tijdelijk op kamers woont voor een studie, is deze gewoon meeverzekerd op de polis. Aanvullende dekkingen kunnen voor een verzekering op maat worden afgesloten.

Uitgebreide basisdekking

De basisdekking van de Kruidvat reisverzekering is al uitgebreid en zelfs royaal te noemen. Bij lang niet alle gangbare reisverzekering is bijvoorbeeld wintersport en onderwatersport standaard bij de dekking inbegrepen. De sportuitrusting is verzekerd tot een maximaal bedrag van 1.250 euro en de alarmcentrale is 24/7 bereikbaar. Met betrekking tot de kinderen op de polis zijn deze zelfs verzekerd als ze zelfstandig op vakantie gaan en niet met de ouders meereizen. Het is belangrijk om tijdens reizen goed verzekerd te zijn en zeker ook voor medische kosten. De aanvullende dekkingen kunnen de vakanties zo compleet mogelijk verzekerd laten zijn.

Aanvullende modules

De aanvullende modules van de Kruidvat reisverzekering bieden onder meer dekking tegen verlies van geld en waardepapieren, medische kosten, vervangend vervoer of pech onderweg en annuleringskosten. De module annuleringskosten biedt bijvoorbeeld een vergoeding voor kosten als er sprake is van onvoorziene omstandigheden waardoor een reisovereenkomst geannuleerd moet worden. Ook het niet genoten deel van een vakantie als gevolg van het voortijd afbreken van een reis komt voor een vergoeding in aanmerking via deze aanvullende module.

Beoordelingen van onze klanten

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Nooit geen probleem

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Snelle service

★★★★★
5 5 1
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.