Onverwachte medische kosten voorkomen

Hoge vergoeding tot 3.500 euro

Aanvullende modules beschikbaar

Veertien dagen bedenktijd

Kruidvat huisdierenverzekering

De Kruidvat huisdierenverzekering is ideaal voor elk huishouden, waar een kat of hond deel van uitmaakt. Hoge onverwachte kosten bij de dierenkliniek of dierenarts kunnen voorkomen worden door het huisdier voor medische kosten te verzekeren. De tarieven bij de dierenartsen stijgen alleen maar en met een huisdierenpolis is het prettig om te weten, dat daar een rekening meer mee hoeft te worden gehouden. Profiteer dus van de voordelen van een dergelijke polis met de wetenschap dat de hond of kat goed is verzekerd en altijd op medische zorg kan rekenen.

Vergoeding medische kosten

Hoge uitgaven voor het huisdier kunnen dus prima voorkomen worden door een ziektekostenverzekering voor het huisdier af te sluiten. Kosten als voor een consult of bloedonderzoek, hondenkraag, darmoperatie of opname in de kliniek kunnen hoog oplopen, maar komen met de Kruidvat huisdierenverzekering voor een vergoeding in aanmerking. De prijzen per dierenarts verschillen uiteraard, maar dat de medische kosten voor honden en katten hoog kunnen oplopen, staat vast. Er wordt na het afsluiten van de huisdierenpolis maandelijks een betaalbare premie in rekening gebracht.

Declaraties

Per declaratie is er bij de Kruidvat huisdierenverzekering sprake van een eigen risico van een bedrag van 35 euro. Indien de declaraties bijvoorbeeld een keer in de zes maanden worden ingediend, dan zal er in dat geval 35 euro worden ingehouden bij de vergoeding van de gemaakte kosten. Een hond of kat n naast de basisdekking verder aanvullend verzekerd worden via Kruidvat. De aanvullende verzekeringen bestaan namelijk uit een crematiedekking en reisverzekering. Crematie wordt steeds vaker toegepast bij huisdieren en daar kan de aanvullende dekking voor afgesloten worden. De reisverzekering is handig voor degene die het huisdier mee op reis nemen naar het buitenland.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.