Garantie tegen onderverzekering

Standaard meeverzekering tuinmeubelen

Verbeteringen tot 5.000 euro verzekerd

Scherpe premie

Kruidvat inboedelverzekering

De Kruidvat inboedelverzekering biedt een optimale dekking voor de spullen in en rond de woning. De inboedel van een gemiddeld huishouden vertegenwoordigd over het algemeen een behoorlijke waarde en het is verstandig om het risico van schade in te dekken. Dat kan tegen een lage premie en met meerdere voordelen, zoals de garantie nooit onderverzekerd te zijn en het gegeven dat tuinmeubelen standaard onderdeel uitmaken van de inboedelpolis. Dat geldt trouwens ook voor het gereedschap en de inhoud van de garage of schuur.

Schade aan inboedel gedekt

Met de Kruidvat inboedelverzekering wordt de schade aan de inboedel van het huis gedekt, zoals meubels, geluidsinstallaties, computers en randapparatuur. Voor een aantal objecten geldt er een maximale vergoeding. Zo bedraagt de vergoeding voor de inhoud van de koelkast of vrieskist bij stroomuitval maximaal 1.250 euro en is het huurdersbelang tot een bedrag van 5.000 euro verzekerd. Indien er sprake is van sieraden met een waarde van in totaal meer dan 12.500 euro, dan wordt de voorwaarde gesteld dat deze bewaard worden in een verankerde inbraakwerende kluis. Er wordt ook dekking geboden tegen schade door vandalisme en diefstal buiten het huis.

Voorwaarden Kruidvat inboedelverzekering

Er worden wel een aantal voorwaarden gesteld voor het verzekeren van de inboedel via de Kruidvat inboedelverzekering. Zo moet het huis goed onderhouden zijn en voorzien zijn van een hard dak en dus niet over een rieten dak beschikken. Het huis moet verder alleen voor een woonbestemming gebruikt worden en mag niet gedeeltelijk of geheel verhuurd zijn. Een andere voorwaarde voor het verzekeren van de inboedel is, dat het huis zich niet onder of boven een horecagelegenheid mag bevinden. Kruidvat kan consumenten bovendien geen passende aanbieding doen, indien het inkomen van een gezinslid hoger is dan 4.850 euro.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.