Werelddekking is standaard

Eigen risico ontbreekt

Verzekerd voor juridische bijstand

Hoog verzekerd bedrag

Kruidvat WA verzekering

De Kruidvat WA verzekering betreft een zogenoemde aansprakelijkheidsverzekering. Ongeveer 95 procent van de inwoners van Nederland hebben een dergelijke verzekering afgesloten bij een van de schadeverzekeraars. De polis biedt dekking aan schade als een derde de verzekerde bijvoorbeeld aansprakelijk stelt. Er kan in allerlei situaties schade ontstaan, zoals door een kind die bij de buren per ongeluk een bal door de ramen heeft geschoten tijdens het voetballen. Bij een aansprakelijkheidspolis is de schade daarvan dan gedekt.

Keuze verzekerd bedrag

De dekking van de Kruidvat WA verzekering wordt aangeboden met een hoog verzekerd bedrag tegen een lage premie. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt tussen de verzekerde bedragen van 1.250.000 euro of 2.500.000 euro. Kinderen zijn standaard verzekerd op de polis van de ouders en dat geldt ook voor studerende uitwonende kinderen. Er dient dan uiteraard wel een keuze voor de gezinspolis te worden gemaakt. In dat geval zijn naast de kinderen ook eventuele logees en de hulp in de huishouding meeverzekerd. Bij een alleenstaandenpolis is dat van de logees en de hulp in de huishouding eveneens van toepassing.

Uitgebreide dekking

De dekking van de Kruidvat WA verzekering is uitgebreid met een standaard werelddekking en vergoeding schade, die de verzekerde, huisgenoten of eigen huisdier heeft veroorzaakt. Bij schade aan onroerende zaken komt die schade voor een vergoeding in aanmerking, die is toegebracht aan een door de verzekerde bewoond pand of woonboot. Overigens wordt er ook schade gedekt als er sprake is ontstaan bij als gevolg van het helpen bij een verhuizing van vrienden of familie. In dat geval bedraagt de vergoeding maximaal 12.500 euro per gebeurtenis voor de benadeelden in totaal.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.