DeltaLloyd bootverzekering

Scherpe premie

Scherpe premie

Uitgebreide dekkingen

24 uur per dag hulpverlening

Keuze eigen risico

DeltaLloyd bootverzekering

Met het afsluiten van een DeltaLloyd bootverzekering kan elke booteigenaar voortaan zonder zorgen varen. Iedereen met een motorjacht, zeilboot of sloep kan de boot met allerlei voordelen bij deze verzekeraar verzekeren. Wie direct de premie wil berekenen, kan dat met de handige hulptool doen, die op de website van de verzekeraar beschikbaar wordt gesteld. De prima dekking gaat uiteraard vergezeld van meerdere voordelen waar alle booteigenaren van kunnen profiteren.

Eigen risico watersportverzekering

De DeltaLloyd bootverzekering is een uitstekende watersportverzekering, waarmee de booteigenaar verzekerd is tegen schade aan uw sloep, zeilboot of motorjacht. Er is sprake van een standaard schadedekking van vijf miljoen euro voor schade die met de eigen boot bij derden wordt veroorzaakt. De basisdekking van deze watersportverzekering kent een eigen risico dat op 100 euro is vastgesteld. Het is mogelijk om vrijwillig voor een hoger eigen risico te kiezen. Dat heeft een rechtstreeks voordeel op de premie, die daardoor lager vastgesteld kan worden. Wie voor een uitgebreide dekking kies kan eventueel voor geen eigen risico kiezen of de keuze maken voor een eigen risico van 250 euro of 500 euro.

Speciale voordelen

De DeltaLloyd bootverzekering kent voor open zeilboten en sloepen extra voordelen. De booteigenaar is in dat geval tijdens het vaarseizoen onder meer verzekerd voor verlies of schade met betrekking tot eten en drinken, maar ook met betrekking tot het servies, regenkleding en bestek. De verzekeraar hanteert de periode van het vaarseizoen van 1 maart tot 1 november voor deze dekking. Elke booteigenaar kan zelf de dekking kiezen en rekening houden met bijvoorbeeld het vaargebied. Bovendien kan de boottrailer tegelijk worden meeverzekerd bij het afsluiten van de watersportverzekering.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman