Scherpe premie

Scherpe premie

Uitgebreide dekkingen

24 uur per dag hulpverlening

Keuze eigen risico

DeltaLloyd bootverzekering

Met het afsluiten van een DeltaLloyd bootverzekering kan elke booteigenaar voortaan zonder zorgen varen. Iedereen met een motorjacht, zeilboot of sloep kan de boot met allerlei voordelen bij deze verzekeraar verzekeren. Wie direct de premie wil berekenen, kan dat met de handige hulptool doen, die op de website van de verzekeraar beschikbaar wordt gesteld. De prima dekking gaat uiteraard vergezeld van meerdere voordelen waar alle booteigenaren van kunnen profiteren.

Eigen risico watersportverzekering

De DeltaLloyd bootverzekering is een uitstekende watersportverzekering, waarmee de booteigenaar verzekerd is tegen schade aan uw sloep, zeilboot of motorjacht. Er is sprake van een standaard schadedekking van vijf miljoen euro voor schade die met de eigen boot bij derden wordt veroorzaakt. De basisdekking van deze watersportverzekering kent een eigen risico dat op 100 euro is vastgesteld. Het is mogelijk om vrijwillig voor een hoger eigen risico te kiezen. Dat heeft een rechtstreeks voordeel op de premie, die daardoor lager vastgesteld kan worden. Wie voor een uitgebreide dekking kies kan eventueel voor geen eigen risico kiezen of de keuze maken voor een eigen risico van 250 euro of 500 euro.

Speciale voordelen

De DeltaLloyd bootverzekering kent voor open zeilboten en sloepen extra voordelen. De booteigenaar is in dat geval tijdens het vaarseizoen onder meer verzekerd voor verlies of schade met betrekking tot eten en drinken, maar ook met betrekking tot het servies, regenkleding en bestek. De verzekeraar hanteert de periode van het vaarseizoen van 1 maart tot 1 november voor deze dekking. Elke booteigenaar kan zelf de dekking kiezen en rekening houden met bijvoorbeeld het vaargebied. Bovendien kan de boottrailer tegelijk worden meeverzekerd bij het afsluiten van de watersportverzekering.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.