DeltaLloyd autoverzekering

No-claimkorting op premie

Geen hoger eigen risico voor jongeren

Tweede gezinsauto met korting verzekeren

Geen hoger eigen risico voor wagens in hoge prijsklasse

DeltaLloyd autoverzekering

De DeltaLloyd autoverzekering voorziet met de wa dekking in de verplichting die alle automobilisten hebben om de auto in verband met de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Het is mogelijk om bij deze verzekeraar daarnaast voor een uitgebreidere dekking te kiezen, waarmee de eigen auto ook tegen schade is verzekerd. Er worden in totaal drie standaard dekkingen geboden met de keuze om deze verder uit te breiden met aanvullende opties. In ieder geval profiteert elke verzekerde van meerdere voordelen als de auto bij deze verzekeraar in de verzekering wordt gebracht.

Wat is verzekerd?

Bij de DeltaLloyd autoverzekering met een wa dekking wordt alleen andermans schade vergoed. Bij de uitgebreidere dekking WA met Beperkt Casco wordt ook een vergoeding uitgekeerd als er aan de eigen auto schade door brand, diefstal of storm is ontstaan. De autoruiten zijn in deze dekking meeverzekerd. De WA met Volledig Casco biedt de meeste zekerheid voor het vergoeden van schade aan de eigen auto als die door eigen schuld is ontstaan. Voor de beide casco dekkingen geldt dat er sprake is van een eigen risico van 150 euro per schadegeval en kan optioneel voor een hoger eigen risico van 350 euro of 450 euro worden gekozen.

Extra verzekeringen

Bij de DeltaLloyd autoverzekering kan een extra verzekering worden afgesloten om voor andere risico’s dekking te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door voor de accessoiredekking te kiezen, waarbij ook later ingebouwde accessoires onder de dekking van deze extra verzekering vallen. Een andere optie is om voor een ongevallendekking voor inzittenden een extra polis af te sluiten of om de keuze te laten vallen op de schadeverzekering voor inzittenden. Deze verzekeraar biedt verder de extra verzekeringen Pechhulp Nederland en Rechtsbijstanddekking Verkeer.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk