Scherpe verzekeringspremie

365 dagen verzekerd per jaar

Standaard voor de wintersport en duiken verzekerd

Geldigheid over de hele wereld

DeltaLloyd reisverzekering

De DeltaLloyd reisverzekering is een doorlopende polis, waarmee elke vakantieganger of reiziger zonder zorgen naar het buitenland kan vertrekken. De verzekering biedt namelijk dekking voor schade tijdens reizen en vakanties. Naast de optie voor het basispakket te kiezen, heeft iedereen de mogelijkheid om te bepalen welke aanvullende verzekeringen er het beste bij afgesloten kunnen worden. In ieder geval profiteert elke verzekerde direct van meerdere voordelen die deze verzekeraar op het gebied van het verzekeren van reizen en vakanties te bieden heeft.

Wat is verzekerd?

Met het basispakket van de DeltaLloyd reisverzekering is de schade tijdens de reis en vakantie verzekerd, zoals bij schade aan bagage, maar ook als er persoonlijke hulp nodig is of als er sprake is van een ongeluk. Elke verzekerde kan tijdens de vakantie en reis vierentwintig uur per dag contact opnemen indien er zich problemen voordoen. In het basispakket is onder meer hulp inbegrepen bij verlies van het paspoort en wordt er dekking geboden indien er per ongeluk schade is ontstaan in de vakantieaccommodatie. Zo zijn er nog tal van dekkingen die standaard inbegrepen zijn in het basispakket van deze reisverzekering.

Extra verzekeringen

Het basispakket van de DeltaLloyd reisverzekering voorziet in een uitgebreide en uitstekende dekking, maar er kunnen redenen zijn om te kiezen voor extra verzekeringen. Bijvoorbeeld voor medische kosten of om een vergoeding te krijgen indien zich een ongeval voordoet, waarbij er sprake is van invaliditeit of zelfs overlijden. Bij de reispolis wordt tevens de optie geboden om een dekking te nemen voor het annuleren van de reis. Andere opties zijn om geld en cheques extra te verzekeren net als de optie om voor de dekking Hulpverlening Motorrijtuig te kiezen.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.