All risk dekking

Geen onderverzekering

Elke dag opzegbaar

Dekking tot 12.000 euro voor computer

AON inboedelverzekering

De Aon inboedelverzekering biedt verzekerden de garantie dat er geen sprake van onderverzekering zal zijn bij het all risk verzekeren van de inboedel. Er hoeven in dat geval ook geen moeilijke inboedelwaardemeters meer worden ingevuld. De polis biedt dekking tegen schade aan de inboedel die ontstaan is door plotselinge en van buitenkomende gebeurtenissen die onvoorzien hebben plaatsgevonden. Dat is meteen het opvallende kenmerk en voordeel in vergelijking met andere verzekeraars, waar vooral met name genoemde gebeurtenissen verzekerd zijn.

Geen onderverzekering

Bij de Aon inboedelverzekering is onderverzekering uitgesloten. De verzekerde waarde zal dan ook nooit lager zijn dan de werkelijke waarde van de inboedel. Kostbare apparatuur, zoals audiovisuele apparaten en computers worden standaard tot een bedrag van 12.000 euro verzekerd. Indien de verzekerde bijzondere goederen in huis heeft, zoals kunstvoorwerpen of antiek, dan geldt een standaard verzekerde waarde tot een bedrag van maximaal 15.000 euro.

Maak gebruik van de gratis overstapservice

Bij het afsluiten van een Aon inboedelverzekering kan er indien nodig en gewenst gratis gebruik worden gemaakt van de oversluitservice. Aon Direct zorgt er dan voor dat de bestaande polis tijdig beëindigd wordt en houdt daarbij rekening met de geldende opzegvoorwaarden. Bovendien profiteert de verzekerde gelijk van een all risk dekking, maar wordt de premie pas in rekening gebracht als de bestaande polis is beëindigd. Verder worden er bij het afsluiten van de polis geen poliskosten bij de verzekerde in rekening gebracht.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.