Aon Verzekeringen

Aon verzekeringen

Aon Verzekeringen biedt via het bedrijfsonderdeel Aon Direct de mogelijkheid om op een eenvoudige manier online verzekeringen af te sluiten en daarmee geld te besparen. Voor alle producten die online worden aangeboden is het mogelijk om direct een premie te berekenen, zodat het financiële voordeel snel zichtbaar is. Na het afsluiten van een verzekering krijgt de verzekerde meteen toegang tot de persoonlijke online polismap, zodat men altijd alle gegevens binnen handbereik heet. Ook schades kunnen via internet gemeld worden en de afhandeling kan daarbij gevolgd worden. Door op deze manier te werk te gaan kunnen de kosten onder controle worden gehouden met een lage premie tot gevolg.

Aanbod verzekeringsproducten

Aon Verzekeringen biedt een diversiteit aan verzekeringsproducten, zodat er desgewenst meerdere verzekeringen tegelijk af kunnen worden gesloten. Zo kan de verzekerde bijvoorbeeld een WA verzekering afsluiten, maar kunnen vakanties en reizen eveneens verzekerd worden door een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Verder behoort het afsluiten van een inboedelverzekering tot de mogelijkheden en geldt voor alles dat de premie online eenvoudig kan worden berekend.

Aon Nederland

Aon Nederland beschikt in Nederland over tien vestigingen en is onderdeel van het bedrijf van Aon plc. in Engeland. Het bedrijf opereert wereldwijd en telt in ruim 120 landen ongeveer zeshonderd kantoren. Het bedrijf is dan ook een van de grotere financiële dienstverlenende bedrijven op de wereld. Wie online een van de Aon verzekeringen wenst af te sluiten kan daarvoor terecht bij Aon Direct. Klanten kunnen daarbij gratis gebruikmaken van de opzegservice als er bij een andere verzekeraar nog verzekeringen lopen die opgezegd moeten worden.