Al vanaf 15 euro per jaar

24/7 hulpverlening beschikbaar

Gratis dekking wintersport

Scherpe premie

Aon reisverzekering

De Aon doorlopende reisverzekering is een product met een complete dekking die tegen een scherp tarief wordt aangeboden. Een van de kenmerken van deze verzekering is de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit aanvullende modules die naast de basisverzekering kunnen worden afgesloten. Gelet op het doorlopende karakter van de polis is elke vakantie of reis die tijdens het verzekeringsjaar wordt gemaakt uiteraard verzekerd.

Gratis dekking wintersport

De Aon doorlopende reisverzekering kent standaard een gratis dekking voor de wintersport. Deze dekking voorziet in de tegemoetkoming van kosten als gevolg van een ongeval dat zich tijdens de wintersport heeft voorgedaan. Het betreft de kosten van de hulpverlening. De wintersportuitrusting valt niet onder deze gratis dekking, maar daarvoor kan een aparte bagagedekking worden afgesloten. De alarmcentrale is altijd bereikbaar en de hulpverlening wordt snel geregeld.

Bagagedekking ook voor smartphones en tablets

Naast de basisdekking van de Aon doorlopende reisverzekering is de bagagedekking een van de modules die apart kan worden geselecteerd. Deze dekking is compleet en men is daarmee uitstekend verzekerd tegen schade, maar ook voor verlies en diefstal van goederen. Onder de bagagedekking vallen ook smartphones en tablets net als de wintersportuitrusting. De hulpverlening voor ongevallen tijdens wintersport behoort standaard tot de basispolis, maar wie andere risicovolle sporten beoefent, kan daarvoor een extra module selecteren voor bijzonder risicovolle sporten, zoals parachutespringen en onderwatersporten. Verder kan elke verzekerde de keuze maken om alleen in Europa verzekerd te zijn of over de hele wereld.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.