Aon autoverzekering

Aon autoverzekering

De Aon autoverzekering biedt de mogelijkheid om uit drie verschillende dekkingen een keuze te maken. Er worden naast de bekende dekkingen om de auto te verzekeren een aantal aanvullende dekkingen aangeboden. Ook elektrische wagens kunnen worden ondergebracht bij deze verzekeraar, die verschillende voordelen biedt. Zo kan de polis online binnen vijf minuten afgesloten worden, is er sprake van een dagelijkse opzegbaarheid en wordt er een zeer scherpe premie geboden. Bovendien kunnen verzekerden toegang krijgen tot een online polismap en wordt er bij schade in binnen- en buitenland uitgebreide hulp geboden.

Zelf verzekering samenstellen

De Aon autoverzekering kan samengesteld worden aan de hand van verschillende dekkingen. De drie basisdekkingen die door deze verzekeraar worden aangeboden bestaan uit de dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid, beperkt casco en uitgebreid casco. De wa dekking is voor iedere eigenaar van een auto verplicht en daarnaast kan de verzekering worden uitgebreid met een beperkt cascodekking of een uitgebreide casco dekking. De laatstgenoemde wordt ook wel de all risk polis genoemd.

Aanvullende dekkingen

In aanvulling op de basisdekking van de Aon autoverzekering kan de verzekerde in alle vrijheid kiezen om voor de auto een aanvullende verzekering af te sluiten. De autorechtsbijstand dekking is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Indien de verzekerde juridische hulp nodig heeft in verband met de gevolgen van een aanrijding of met betrekking tot de garantie, dan kan op deze dekking een beroep worden gedaan. Een andere dekking betreft de no-claimbescherming, waarbij de no-claimkorting na een schadeclaim blijft bestaan. Het gaat dan wel om één schadeclaim in één verzekeringsjaar. Tot slot kan er uit de aanvullende dekkingen voor een schade inzittenden verzekering gekozen worden, waarbij er in diverse situaties een schadevergoeding uitbetaald kan worden.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk