Inshared motorverzekering

Geen premieverhoging na schade

Gratis vervangend vervoer

Premie lager bij stijging leeftijd

Kleding meeverzekerd

Navigatie meeverzekerd

Inshared motorverzekering

De Inshared motorverzekering biedt diverse voordelen. Zo bestaat de mogelijkheid om de rijervaring die met de auto is opgedaan mee te nemen. Dat houdt in dat er bij het vaststellen van de premie rekening wordt gehouden met de rijervaring. Een groot aantal schadevrije jaren zorgt dan voor een lagere premie van de Inshared motorverzekering. Er wordt dan namelijk een hogere korting gegeven. Ook ouderen die voor het eerst een motor aanschaffen kunnen profiteren van hun rijervaring, waarbij er gekeken wordt naar de periode van het in het bezit zijn van het rijbewijs en het aantal in het verleden geclaimde schades door eigen toedoen.

Drie dekkingen Inshared motorverzekering

Er kan uit drie dekkingen een keuze worden gemaakt voor de Inshared motorverzekering. De WA motorverzekering dekt uitsluitend schade aan anderen en biedt geen dekking voor schade die aan de eigen motor is ontstaan. Een meer uitgebreide verzekering is de Motor opstalverzekering en de meeste complete dekking kan gevonden worden bij de Allrisk motorverzekering van Inshared.

Bij de Motor opstalverzekering wordt onder meer dekking geboden tegen de risico’s van brand, natuurschade, storm en diefstal. Deze dekking is ideaal als de Allrisk verzekering teveel van het goede is. De Allrisk motorverzekering is bij uitstek geschikt om af te sluiten voor nieuwe motoren. Alle schade wordt gedekt, ook als de schade aan de motor is ontstaan door eigen schuld.

Schadeverzekering opzittenden

Naast dat de motor kan worden verzekerd via de Inshared motorverzekering is het ook mogelijk om de bestuurder en de passagier te verzekeren. Dat kan voor de aanvullende dekking schadeverzekering opzittenden af te sluiten. De bestuurder en passagier zijn dan verzekerd voor schade die zij oplopen door een aanrijding of ongeluk, waarbij er een uitkering zal plaatsvinden bij schade aan goederen, bij verwonding of bij overlijden. Het maximale bedrag dat via deze dekking kan worden verzekerd, bedraagt 50.000 euro.

Een schadeverzekering opzittenden is geen ongevallenverzekering waarbij een vast bedrag uitgekeerd wordt in het geval van invaliditeit of overlijden.

Voordelen uitgebreide Inshared motorverzekering

Bij de keuze voor een Motor opstalverzekering of de Allrisk motorverzekering van Inshared wordt er gratis vervangend vervoer geboden bij diefstal, schadeherstel en total loss situatie. Een ander voordeel is dat bij een stijgende leeftijd van de motor er een daling van de premie zal volgen. Bij het verzekeren van de motor via een van de uitgebreide dekkingen zoals hiervoor genoemd, worden ook accessoires standaard meeverzekerd. Daarbij kan er gedacht worden aan accessoires die op de motor zijn gemonteerd, zoals navigatieapparatuur. Dergelijke accessoires zijn tot een bedrag van 500 euro verzekerd. Daarnaast valt ook kleding onder de dekking van de verzekering tot een bedrag van 1.000 euro.

Bij het afsluiten van een Inshared motorverzekering profiteert de verzekerde ook van het beloningssysteem van de verzekeraar. Schadevrij rijden wordt bovendien met extra beloningspunten beloond. De verzekeringspremie kan via de website van Inshared worden uitgerekend en indien de premie bevalt, kan er online meteen een polis worden aangevraagd.

Beoordelingen van onze klanten