Ditzo woonhuisverzekering

Ditzo woonhuisverzekering

Met het afsluiten van een Ditzo woonhuisverzekering is uw eigen woning optimaal verzekerd en kunt van alle voordelen van de uitgebreide polis profiteren. U kunt de Dito woonhuisverzekering online afsluiten met de garantie dat deze dagelijks opzegbaar is. De premie is scherp en bij eventuele verbouwingen aan de woning is er en herberekening van de herbouwwaarde nodig. Het verzekerde bedrag zal namelijk altijd voldoende zijn ook al stijg de prijs van de woning enorm in waarde.

Voordelen Ditzo woonhuisverzekering

Het is handig dat alles omtrent de Ditzo woonhuisverzekering online geregeld kan worden, maar er bestaat ook nog altijd een mogelijkheid om telefonisch contact te hebben. Dat is vooral praktisch indien er bijvoorbeeld schade gemeld dient te worden. Het telefoonnummer is gratis te bereiken en in noodsituaties kan er vierentwintig uur per dag contact worden opgenomen. Met de Altijd Wonen Garantie van de Ditzo woonhuisverzekering wordt er gelijk vervangende woonruimte gezocht indien de woning te beschadigd is geraakt. Er wordt dekking geboden voor onvoorziene schade of verlies van de woning op grond van de herbouwwaarde van het huis.

Extra korting op de premie

Bij de keuze voor het afsluiten van een Ditzo woonhuisverzekering wordt de mogelijkheid geboden om van een extra korting op de premie te profiteren. Er wordt namelijk een bonuskorting verstrekt op de verzekeringspremie van de Ditzo woonhuisverzekering indien u schadevrij met de auto rijdt. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat schadevrije rijders ook minder vaak een beroep doen op andere verzekeringspolissen. Des te meer schadevrije jaren er zijn, des te hoger de extra korting zal worden. Overigens kan deze korting niet verloren gaan. Zelfs niet als er sprake is van autoschade. Voor de extra korting hoeft de autoverzekering overigens niet bij deze verzekeraar te zijn ondergebracht.