Eigen keuze dekkingen

Standaarddekking medische kosten

Schademelding online

Geen poliskosten

Tolk service

Ditzo reisverzekering

De Ditzo reisverzekering biedt een doorlopende dekking voor elke reis of vakantie gedurende 365 dagen per jaar. Deze Ditzo reisverzekering biedt overigens naast vakantiedekking ook een dekking voor zakelijke uitstapjes. En dat allemaal tegen een zeer voordelige premie en een uitgebreide dekking, zoals een vergoeding voor geneeskundige kosten in het buitenland. Dat is belangrijk, want de zorgverzekering voorziet lang niet altijd in een dekking van de gemaakte kosten.

Inhoud van de dekking

De doorlopende Ditzo reisverzekering kent een uitgebreide dekking en vergoedt de financiële schade voor onder meer ziekenhuisopname, medicijnen en eventuele verblijfskosten of vergoeding voor terugkeer van de verzekerde en reisgenoten. Er kan door de verzekerde een keuze worden gemaakt uit verschillende dekkingen bij het afsluiten van de doorlopende Ditzo reisverzekering. Er is een optie voor bagagedekking, maar ook kan er een keuze worden gemaakt voor een wintersport dekking of dekking voor gevaarlijke sporten. Daarnaast wordt er een werelddekking geboden en kan er ook van de optie van annulering gebruik worden gemaakt.

In zes stappen verzekerd

Iedereen kan de doorlopende Ditzo reisverzekering in zes snelle stappen online afsluiten. Bestaande klanten kunnen meteen inloggen en anders wordt eerst naar de persoonlijke situatie gevraagd. Vervolgens wordt de premie van de doorlopende Ditzo reisverzekering online beschikbaar gesteld en na het invullen van het adres en het fiat geven kan na de rekening te zijn opgemaakt de Ditzo reisverzekering ingaan. Extra korting op de premie kan verkregen worden als de verzekerde schadevrije jaren heeft opgebouwd met het autorijden.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.