Ditzo autoverzekering

Geen terugval in schadevrije jaren

Geen opzegtermijn Ditzo autoverzekering

Dagelijkse wijzigingen in dekking mogelijk

Weinig premie als er weinig kilometers worden gemaakt

Extra korting voor meerdere auto’s binnen één gezin

Ditzo autoverzekering

De Ditzo autoverzekering: Bij de online verzekeraar Ditzo wordt de mogelijkheid geboden om online een autoverzekering naar keuze af te sluiten. Er kan ook voor gekozen worden om telefonisch contact op te nemen, waarbij een deskundig medewerker het proces van afsluiten van de verzekering voor de auto zal begeleiden. Met betrekking tot de ditzo autoverzekering zijn er verschillende opties mogelijk ten aanzien van de uitgebreidheid van de dekking en worden er vele voordelen geboden.

Voordelen Ditzo autoverzekering

Een van de voordelen van de Ditzo autoverzekering, die bij deze verzekeraar kan worden afgesloten, is dat er wel gerekend kan worden op een aantrekkelijke bonuskorting, maar dat er geen rekening wordt gehouden met het malusdeel. Dat betekent feitelijk dat de premie voor de verzekering nooit omhoog zal gaan als er een keer schade is geleden. De premie daalt uiteraard wel als er schadevrij wordt gereden, maar gaat dus niet omhoog. Een ander voordeel van de Ditzo autoverzekering is, dat er weinig premie hoeft te worden betaald als er op jaarbasis slechts een beperkt aantal kilometers mee wordt gereden.

 

De laagste premie wordt bij de Ditzo autoverzekering in rekening gebracht als er maximaal tweeduizend kilometer mee wordt gereden, maar de lage premie geldt ook nog als er tussen de tweeduizend en vierduizend kilometer per jaar wordt gereden in de auto. Als er binnen een huishouden meerdere auto’s aanwezig zijn, kan er bovendien geprofiteerd worden van een aantrekkelijke korting. Dekkingen van de auto verzekering kunnen dagelijks naar wens worden aangezet en uitgezet.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk