Ditzo

Ditzo verzekeringen

Ditzo Verzekeringen is een bedrijf dat zich duidelijk richt op de behoefte van de consument, waarbij een hoogwaardige dienstverlening door het bedrijf als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Ditzo gaat er namelijk vanuit dat het doel van financiële instellingen, zoals banken en verzekeraars, erop gericht moet zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van de consument. Bescherming tegen financiële risico’s vormt daarbij een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Ditzo door verzekeringen op maat aan te bieden.

Dienstverlening Ditzo

Bij deze verzekeraar wordt de mogelijkheid geboden om via internet of telefonisch bij ditzo verzekeringen af te sluiten. Daarbij kan de consument zelf de gewenste verzekering samenstellen, zodat er sprake zal zijn van een op maat gemaakte Ditzo verzekering. Als extra service biedt deze verzekeringsmaatschappij de mogelijkheid om naar wens de verzekeringen aan te passen of zelfs te beëindigen. Dit kan dagelijks met uitzondering van de Prepaid Pechhulp. Het bedrijf beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten voor het mogen verrichten van financiële diensten. Overigens is Ditzo een honderd procent dochteronderneming van ASR Nederland.

Aanbod van verzekeringen bij Ditzo

De consument kan bij Ditzo verzekeringen terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringen, variërend van een autoverzekering tot een inboedelverzekering en van een aansprakelijkheidsverzekering tot een woonhuisverzekering. Het voordeel is, dat de consument zelf de verzekering of een verzekeringspakket kan samenstellen, zodat er geen sprake zal zijn van overbodige dekkingen. Het afsluiten van een verzekering kan online of door het gratis telefoonnummer te bellen. De aangeboden producten worden bij deze verzekeringsmaatschappij echt afgestemd op de consument en dat loont zich.