Ditzo zorgverzekering

Ditzo zorgverzekering

De Ditzo zorgverzekering behoort tot een van de goedkoopste van het land en heeft een groot voordeel ten aanzien van de keuzevrijheid. Bij deze verzekeraar hebben namelijk alle verzekerden recht op een vrije keuze voor medische specialisten en ziekenhuizen. Iedereen kan zelf bepalen welke zorg verzekerd dient te worden en kan ook zelf bepalen wat de hoogte van het eigen risico moet zijn tot aan het maximumbedrag van 850 euro. Kinderen van verzekerden vallen gratis onder de dekking van de polis van de ouders tot een leeftijd van 18 jaar.

Basisdekking en aanvullende zorg

De laagste premie van de goedkoopste Ditzo zorgverzekering voor het basispakket bedraagt slechts 78,50 euro per maand. De premie kan uiteraard hoger uitvallen bij een lager eigen risico en indien er voor een aanvullend zorgpakket wordt gekozen. Voor de aanvullende zorg wordt een drietal pakketten aangeboden en daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor een van de drie tandartsverzekeringen. Ook hiervoor geldt dat kinderen in de leeftijd tot 18 jaar gratis meeverzekerd zijn op de polis van een van de ouders.

Overstappen

Het overstappen naar een Ditzo zorgverzekering wordt door deze verzekeraar heel eenvoudig gemaakt. Consumenten kunnen namelijk gebruikmaken van de overstapservice die wordt aangeboden bij het afsluiten van een zorgverzekering. Er komt geen papierwerk aan te pas en verloopt volledig automatisch. Ook hoeft er geen handtekening te worden gezet. Overigens kan er voor het maken van een goede keuze voor benodigde zorg gebruik worden gemaakt van de pakketkiezer. Verder biedt deze verzekeraar de mogelijkheid om bij het afsluiten van een zorgpolis een Bril- en lenzenabonnement af te sluiten. Daarmee kan de verzekerde 100 euro korting krijgen op de aanschaf van een bril of lenzen bij de EyeWish Groeneveld Opticien.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk