Univé motorverzekering

Univé motorverzekering

Wie op zoek is naar een voordelige manier om de motor te verzekeren, kan voor de Univé motorverzekering kiezen. Deze verzekeraar stelt de grootste motorverzekeraar van het land te zijn en biedt verschillende dekkingen aan. Bovendien kan elke motorrijder profiteren van een hoge no-claimkorting als er zonder schade wordt gereden. Wie al een auto, bromfiets of motor heeft verzekerd, kan van de bestaande no-claimkorting ook voor de tweede motor gebruikmaken.

Drie dekkingen

Bij de keuze voor het afsluiten van een Univé motorverzekering zijn er drie verschillende dekkingen mogelijk. Daarop kunnen uiteraard weer aanvullende verzekeringen worden afgesloten. De verplichte wa dekking is een eerste optie, gevolgd door een beperkt casco dekking of een all risk dekking. Bij de laatste twee genoemde dekkingen zijn accessoires voor een bedrag tot 500 euro gratis meeverzekerd. Bij het schadevrij rijden kan de no-claimkorting tot 75% oplopen.

Aanvullende verzekeringen

De aanvullende motorverzekeringen van Univé bestaan uit verschillende dekkingen. Zo kan er een opzittendenverzekering worden afgesloten en voor een dekking van verkeersrechtsbijstand worden gekozen. De Unive Pechhulp dekking biedt uitkomst voor pech onderweg met de motor. Bij deze dekking zal de motor binnen Nederland ter plekke zonder kosten gerepareerd worden. Ook als er sprake is van pech met de motor in de eigen woonplaats. Mocht de motor niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan zal deze zonder kosten vervoerd worden naar de dealer van de verzekerde of naar de dichtstbijzijnde garage. De Univé motorverzekering kan meteen online worden afgesloten, maar het is ook mogelijk om eerst de premie te berekenen.

Beoordeling van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman