Univé motorverzekering

Wie op zoek is naar een voordelige manier om de motor te verzekeren, kan voor de Univé motorverzekering kiezen. Deze verzekeraar stelt de grootste motorverzekeraar van het land te zijn en biedt verschillende dekkingen aan. Bovendien kan elke motorrijder profiteren van een hoge no-claimkorting als er zonder schade wordt gereden. Wie al een auto, bromfiets of motor heeft verzekerd, kan van de bestaande no-claimkorting ook voor de tweede motor gebruikmaken.

Drie dekkingen

Bij de keuze voor het afsluiten van een Univé motorverzekering zijn er drie verschillende dekkingen mogelijk. Daarop kunnen uiteraard weer aanvullende verzekeringen worden afgesloten. De verplichte wa dekking is een eerste optie, gevolgd door een beperkt casco dekking of een all risk dekking. Bij de laatste twee genoemde dekkingen zijn accessoires voor een bedrag tot 500 euro gratis meeverzekerd. Bij het schadevrij rijden kan de no-claimkorting tot 75% oplopen.

Aanvullende verzekeringen

De aanvullende motorverzekeringen van Univé bestaan uit verschillende dekkingen. Zo kan er een opzittendenverzekering worden afgesloten en voor een dekking van verkeersrechtsbijstand worden gekozen. De Unive Pechhulp dekking biedt uitkomst voor pech onderweg met de motor. Bij deze dekking zal de motor binnen Nederland ter plekke zonder kosten gerepareerd worden. Ook als er sprake is van pech met de motor in de eigen woonplaats. Mocht de motor niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan zal deze zonder kosten vervoerd worden naar de dealer van de verzekerde of naar de dichtstbijzijnde garage. De Univé motorverzekering kan meteen online worden afgesloten, maar het is ook mogelijk om eerst de premie te berekenen.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.