Univé scooterverzekering

De Univé scooterverzekering is geschikt voor elke scootereigenaar met de mogelijkheid om voor de verplichte basisdekking te kiezen of en uitgebreidere variant af te sluiten. Bij het afsluiten van een Univé scooterverzekering is er naast de keuze uit meerdere dekkingen ook nog eens het voor van een lage premie en de mogelijkheid tot premiekorting. De scooterverzekering van Univé kan online worden afgesloten voor alle soorten snorfietsen, scooters en bromfietsen.

Dekking Univé scooterverzekering

De dekking van de polis Univé scooterverzekering kunt u zelf bepalen, waarbij wel gemeld dient te worden dat de WA polis voor scooters uiteraard verplicht is. Bij elk type dekking wordt overigens een ongevallen opzittende verzekering gratis verstrekt. Ook kan er gelijk geprofiteerd worden van een vijftig procent no-claimkorting. Deze no-claimkorting kan zelfs verder stijgen tot vijfenzeventig procent. Bestaande schadevrije jaren kunnen worden meegenomen als er een scooterverzekering Univé wordt afgesloten. Naast de WA polis kunt u ervoor kiezen om de scooter te verzekeren met een beperkt casco dekking of een allrisk dekking. Daarmee wordt ook tegemoet gekomen aan de dekking voor schade aan de eigen scooter.

Voordelen scooterverzekering

Met de Univé scooter polis kan elke verzekerde met een veilig gevoel de weg opgaan, waarbij er van het voordeel van een snelle afhandeling van schade kan worden geprofiteerd. Een ander voordeel van de Univé scooter polis is dat er geen sprake is van een eigen risico indien er sprake is van schade die aan derden is toegedaan. Bereken de premie online en sluit de polis vandaag nog af.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.