Univé zorgverzekering

De Univé zorgverzekering bestaat uit het basispakket met de optie om zelf een uitgebreide dekking van de zorgpolis samen te stellen. Er kan direct al een keuze worden gemaakt uit twee basispakketten, namelijk uit de Zorg Geregeld Polis en uit de Zorg Vrij Polis. Wie de voorkeur geeft aan gemak in combinatie met een lage premie wordt aangeraden om voor de Zorg Geregeld Polis te kiezen en wie meer waarde hecht aan een vrije keuze voor wat betreft de arts en het ziekenhuis is het beste uit met de Zorg Vrij Polis. Op de website van deze verzekeraar wordt uitgebreider ingegaan op de verschillen tussen deze twee basisverzekeringen.

Aanvullende verzekering

Met betrekking tot de aanvullende Univé zorgverzekering kan er tussen twee opties worden gekozen. Er is een module Extra Zorg polis beschikbaar in drie varianten, namelijk goed, beter of best, waarbij er ook nog een tandartsverzekering kan worden afgesloten. De andere module is een totaalpakket die op de levensfase is afgestemd en in de varianten, jong, fit & vrij en Gezin of Vitaal beschikbaar is. Bij de totaalpakketten is er tevens sprake van een dekking tandheelkunde.

Eigen risico

Bij de Univé zorgverzekering kan er vrijwillig voor een eigen risico met een hoger bedrag dan het verplichte bedrag van 350 euro per jaar worden gekozen. De premie van een van de basisverzekeringen kan daardoor aanzienlijk worden verlaagd. Het maximale bedrag aan eigen risico bedraagt 850 euro per jaar en het is mogelijk om voor een gespreide betaling van het verplichte eigen risico te kiezen.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.