Centraal Beheer

Centraal Beheer verzekeringen

De afkorting C B staat voor de bekende financiële dienstverlener Centraal Beheer. Deze verzekeraar is in heel Nederland bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn en behoort tot de groep van grootste verzekeraars van het land. Centraal Beheer richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Centraal Beheer Achmea Klant cijfer Premie
Autoverzekering 8,6 PREMIE
Inboedelverzekering 7,9 PREMIE
Caravanverzekering 7,9 PREMIE
Motorverzekering 7,9 PREMIE
Opstalverzekering 7,7 PREMIE
Rechtsbijstandverzekering 8,3 PREMIE
Reisverzekering 8,7 PREMIE
WA-verzekering 8 PREMIE

Financiële dienstverlener Centraal Beheer

Centraal Beheer is een verzekeringsmaatschappij, die een uitgebreid pakket aan financiële producten aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Zo worden er door de verzekeraar onder meer pensioenverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen aanboden, zoals de autoverzekering. De verzekeraar omschrijft zichzelf in de dienstverlening als een direct writer en dat betekent dat er rechtstreeks contact is tussen het bedrijf en de verzekerden en de financiële producten direct aan de klant worden verkocht. Centraal Beheer maakt in dat opzicht dan ook geen gebruik van tussenpersonen en daardoor is er sprake van een efficiënte en voordelige werkwijze.

Service Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer werken deskundige medewerkers, waarmee de klanten rechtstreeks contact op kunnen nemen. De verzekeraar kan op verschillende manieren bereikt worden. Een van de mogelijkheden is het opnemen van telefonisch contact tijdens de daarvoor beschikbaar gestelde tijden. Andere mogelijkheden om contact op te nemen met de verzekeraar is door middel van email of post. Uiteraard is de Alarmcentrale van Centraal Beheer altijd bereikbaar. Klanten hebben de mogelijkheid om online de eigen gegevens in te zien en eventueel te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor kunnen de verzekerden zich online aanmelden.