OHRA

OHRA verzekeringen

De verzekeraar AEGON NV is een van de grotere bankverzekeringsgroepen in Nederland. AEGON is ontstaan in het jaar 1983 na de fusie tussen Ennia en AGO. Na de fusie tussen de twee bedrijven werd AEGON al snel een van de marktleiders op het gebied van verzekeringen in Nederland. Er waren een aantal redenen om te fuseren, zoals het vergroten van de omzet, kostenvermindering, internationaal gericht werken en het zorgen voor een sterke positie op de kapitaalmarkt. AEGON Group is niet alleen actief in Nederland, maar ook in een groot aantal andere landen zoals in Canada, de Verenigde Staten, Duitsland China en Hongarije. AEGON richt zich bij het uitoefenen van de financiële dienstverlening op de particuliere en op de zakelijke markt.

OHRA is een verzekeringsmaatschappij met een ontstaansgeschiedenis, die terug gaat tot het jaar 1925. De afkorting OHRA staat voor Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds voor Hoogere Rijksambtenaren. Tegenwoordig maakt de verzekeringsmaatschappij OHRA deel uit van de Delta Lloyd Groep. De verzekeringsmaatschappij OHRA is een zogenaamde direct writer en dat betekent dat er, zonder dat er sprake is van een tussenpersoon, bij het bedrijf rechtstreeks verzekeringen kunnen worden afgesloten.

Inshared Klantcijfer Premie
Autoverzekering 8,9 PREMIE
Huisdierenverzekering 8,6 PREMIE
Inboedelverzekering 8 PREMIE
Motorverzekering 9 PREMIE
Opstalverzekering 8,2 PREMIE
Overlijdensrisicoverzekering 8,7 PREMIE
Rechtsbijstandverzekering 7 PREMIE
Reisverzekering 8,7 PREMIE

Financiële producten van OHRA verzkeringen

De verkoop van de financiële producten van OHRA zoals verzekeringen aan consumenten geschiedt op verschillende manieren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via de telefoon een verzekering af te sluiten, maar consumenten kunnen ook kiezen voor het snel en simpel afsluiten van een verzekering via de website van OHRA. Het streven van OHRA is om uit te groeien tot een van de toonaangevende bedrijven in het noordwesten van Europa. OHRA biedt particulieren een ruim aanbod van verzekeringen. Daarbij kan er onder meer gedacht worden aan woonverzekeringen, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Door meerdere verzekeringen bij OHRA af te sluiten kan er geprofiteerd worden van een aantrekkelijke korting op de premie, dat de pakketkorting wordt genoemd. Naast een groot aanbod van verzekeringen en andere financiële producten voor particulieren, biedt OHRA ook een diversiteit aan producten voor de zakelijke markt. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de mogelijkheid om hun werknemers deel te laten nemen in collectieve verzekeringen, zodat de werknemers van een korting op hun particulieren verzekeringen gebruik kunnen maken. Verder kunnen bedrijven bij OHRA een keuze maken voor het afsluiten van een collectieve pensioenregeling voor hun werknemers, waarbij bedrijven het voordeel hebben om op de inlegkosten te besparen. Ook zelfstandige ondernemers kunnen bij de verzekeringsmaatschappij OHRA terecht om een keuze te maken uit de financiële producten en zo bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen afsluiten.

Klantenservice OHRA

Wie een OHRA verzekering of ander financieel product bij OHRA wenst af te sluiten, kan dit online doen. Er kunnen natuurlijk vragen rijzen, waarvan het antwoord niet direct op de website te vinden is. In dat geval kan er contact worden opgenomen met de klantenservice van OHRA die zowel telefonisch als via de email bereikt kan worden.