OHRA uitvaartverzekering

OHRA uitvaartverzekering

Elk overlijden brengt kosten met zich mee om de uitvaart te regelen. De polis OHRA uitvaartverzekering biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe de uitvaart geregeld wordt ongeacht de wensen. Er kan op een eigen manier invulling aan worden gegeven, waarbij het te verzekeren bedrag van de Ohra uitvaart verzekering door de verzekerde zelf vast te stellen is. Het verzekerde bedrag wordt na het overlijden aan de nabestaanden betaalbaar geteld, die de wensen van de verzekerde kunnen volgen. Het is ook mogelijk om de uitvaart door Monuta te laten regelen.

Voordelen OHRA uitvaart polis

Bij het afsluiten van een de polis Ohra uitvaart wordt er meteen geprofiteerd van meerdere voordelen, zoals het zelf kunnen vaststellen van het bedrag dat verzekerd dient te worden. Er kan altijd gebruik worden gemaakt van de mogelijkheid om de polis Ohra uitvaart tussentijds aan te passen. Bovendien zijn de kinderen van het gezin van de verzekerden gratis meeverzekerd tot een leeftijd van 18 jaar. Tot slot wordt er korting geboden op de diensten van Monuta. De Ohra uitvaartverzekering is een flexibele polis met vele mogelijkheden tot aanpassing, zoals het veranderen van de hoogte van het verzekerde bedrag.

Premie uitvaartverzekering

De premie van de polis Ohra uitvaart kunt u direct via de website van de verzekeraar uitrekenen. Er hoeven slechts een aantal gegevens te worden ingevuld om de premie automatisch te laten berekenen. U kunt ook meteen de keuze maken voor het online afsluiten van de Ohra uitvaart verzekering.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk