OHRA Autoverzekering

Nu verzekeren met hoge korting!

Opzegservice is gratis

Tweede auto van partner kent gunstige no-claimkorting

Dekking kan zelf gekozen worden

OHRA autoverzekering

De OHRA Autoverzekering: Bij de verzekeraar OHRA is het mogelijk om zelf de dekking van de autoverzekering te bepalen, hetgeen een directe invloed heeft op de hoogte van de premie van de verzekering voor de auto. Uiteraard is de module Wettelijke Aansprakelijkheid verplicht voor alle autobezitters, maar daar kan naar eigen keuze een aanvullende verzekering bij worden afgesloten.

Acht modules OHRA Autoverzekering

De autoverzekering bestaat uit acht modules. Iedereen, die bij OHRA een verzekering wenst af te sluiten kan naast de module Wettelijke Aansprakelijkheid de polis uitbreiden met extra dekkingen. De modules één tot en met vier omvatten de WA Plus/Mini Casco verzekering en de WA Casco/All Risk is te vinden in de modules één tot en met vijf.

Dekking OHRA Autoverzekering

De dekking van de OHRA Autoverzekering verschilt per modules, maar er zijn dus meerdere combinaties van dekkingen mogelijk. Zo is het mogelijk om het risico tegen brand, storm en natuurschade te verzekeren, maar kan er ook gekozen worden voor een dekking tegen diefstal, en ruitschade. Verder is het mogelijk om aanrijdingaccessoires onder de dekking van de autoverzekering te brengen.

Voordelen OHRA

Het afsluiten van een OHRA autoverzekering biedt een aantal voordelen. Zo krijgen starters bij de verzekeraar een no-claimkorting van zestig procent, die vervolgens kan oplopen tot tachtig procent en dat geldt ook voor de partner van de verzekerde. Wordt de autoverzekering in combinatie met twee andere verzekeringen afgesloten, dan wordt er bovendien een aantrekkelijke pakketkorting gegeven op het totaal van verzekeringen. Sluit hier direct uw OHRA Autoverzekering af.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk