Gezin over de hele wereld verzekerd

Geen eigen risico

Scherpe premie

Verzekerd tot 1,5 miljoen euro per gebeurtenis

AON aansprakelijkheids­verzekering

De Aon aansprakelijkheidsverzekering beidt een wereldwijde dekking, waarbij het hele gezin op de polis verzekerd is. Dat betekent dus dat de verzekerde met partner en kinderen overal op de wereld verzekerd zijn. Er geldt een standaard dekking per gebeurtenis tot een bedrag van 1.500.000 euro. Naast de personen kunnen ook huisdieren standaard meeverzekerd zijn op de polis van Aon Direct. De premie kan op een simpele manier online voor een alleenstaande, samenwonenden en voor een gezin berekend worden, zodat direct de scherpe premie naar voren komt.

Ook dekking voor uitwonende kinderen die studeren

De Aon aansprakelijkheidsverzekering geldt voor het hele gezin, maar is eveneens van toepassing op uitwonende kinderen die studeren. Dat geldt in ieder geval als de verzekerde kiest voor de gezinsdekking. Na afloop van de studie kunnen de uitwonende kinderen zichzelf voor de wettelijke aansprakelijkheid verzekeren. De dekking geldt voor iedereen op de polis en over de hele wereld. Een van de voordelen is dat er geen eigen risico wordt gehanteerd, zodat de verzekerde zelf geen financiële bijdrage hoeft te leveren.

Altijd opzegbaar

De Aon aansprakelijkheidsverzekering wordt voor de duur van één verzekeringsjaar afgesloten. Mocht om de ene of andere reden gekozen worden om de polis in het eerste verzekeringsjaar te beëindigen, dan moet de verzekerde rekening houden met een opzegtermijn van een maand. De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor schade, die door de verzekerde, gezinsleden of door huisdieren aan anderen wordt toegebracht.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.