Centraal Beheer inboedelverzekering

Met de Centraal Beheer inboedelverzekering kunt u de waarde van de inboedel in uw woning verzekeren tegen uiteenlopende risico’s, zoals diefstal na inbraak, brand en storm. Naast de goederen in uw woning vallen ook spullen uit bijvoorbeeld de garage of het schuurtje onder de dekking van de verzekering Centraal Beheer inboedel. De verzekering maakt overigens deel uit van de Woonverzekering.

Inboedel en garantie

Met de Centraal Beheer inboedel polis wordt er garantie geboden tegen onderverzekering. Elke verzekerde kan rekenen op een standaard bedrag van garantie tegen onderverzekering. Het standaard bedrag betreft 100.000 euro. In voorkomende situaties is het uiteraard mogelijk om het bedrag van 100.000 euro van de inboedelwaarde te verhogen, zodat u voor een verzekeringsdekking op maat kunt kiezen. Indien er zich schade voordoet is het mogelijk om gedurende 24 uur per dag contact op om de schade te melden. De rekening van de schade wordt betaald door Centraal Beheer nadat het schadeherstelbedrijf de schade heeft hersteld.

Centraal Beheer inboedel zonder eigen risico

Bij de Centraal Beheer inboedelverzekering wordt er geen eigen risico per gebeurtenis gehanteerd voor de eerste schadegevallen. De eerste keer dat u schade hebt zal er dus geen sprake zijn van een eigen risico. Indien er binnen drie jaar na het eerste schadegeval nogmaals schade ontstaat, dan zal er een eigen risico gehanteerd worden van 100 euro per schadegebeurtenis.

Overstappen

Als u besluit om over te stappen naar Centraal Beheer om daar een polis af te sluiten, dan kunt u gebruikmaken van de gratis Opzegservice. In dat geval zal de bestaande inboedelverzekering worden opgezegd eventueel in combinatie met andere verzekeringen.

Premie Centraal Beheer

De module brand, storm en natuur biedt bij de Centraal Beheer caravanverzekering dekking tegen schade die is ontstaan als gevolg van storm, hagel of brand. Valt een boom om, dan kan er grote schade aan een caravan ontstaan. Naast dat de caravan bij deze dekking is verzekerd, geldt ook dat de inboedel en accessoires meeverzekerd zijn bij deze module.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.