Inshared scooterverzekering

Met het afsluiten van een Inshared scooterverzekering wordt er meteen voldaan aan de wettelijke verplichting om verzekerd te zijn voor de wettelijke aansprakelijkheid. De dekking voor de wettelijke aansprakelijkheid van de Inshared scooterverzekering heeft niet alleen betrekking op de vergoeding van de materiële schade aan derden, maar ook op de vergoeding aan derden indien er sprake is van letselschade. De verzekeringspremie voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheid zal onder meer afhankelijk zijn van de leeftijd van de verzekerde en het woongebied.

Uitgebreide dekking

Met de basisdekking wettelijke aansprakelijkheid van de Inshared scooterverzekering wordt alleen schade aan derden uitgekeerd. Mocht er onverhoopt schade aan de eigen scooter zijn ontstaan, dan zal deze schade met de basisdekking dus niet worden vergoed. Zeker bij een nieuwe scooter is het verstandig om dan voor de Inshared scooterverzekering met een uitgebreidere dekking te kiezen. In dat geval zal de schade aan de eigen scooter door de verzekeraar worden vergoed. Scooters bovendien gewilde diefstalobjecten en als er geen sprake is van een uitgebreide Inshared scooterverzekering wordt er daarvoor geen vergoeding uitgekeerd. Wel kiezen voor een uitgebreide dekking dus als ook diefstal gedekt moet zijn.

Premie berekenen en afsluiten

Bezoek de website van de verzekeraar om de premie van de gewenste Inshared scooterverzekering te berekenen. Dan wordt meteen duidelijk dat de premie zeer voordelig is, voor welke variant er ook gekozen worden. Zorg bij aanschaf van een brommer dat deze meteen verzekerd is. Dat kan door online de Inshared scooterverzekering af te sluiten.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.