OHRA huisdierenverzekering

De OHRA huisdierenverzekering is bij uitstek geschikt om huisdieren, zoals een hond of kat van een verzekering met een uitgebreide dekking te voorzien. Elk huisdier verdient het om een goede verzorging te krijgen en zeker ook op medisch gebied. De OHRA huisdierenverzekering kan naar wens direct online worden afgesloten, maar het is ook mogelijk om eerst online de hoogte van de premie te berekenen.

Medische zorg

Alle honden en katten, maar ook andere huisdieren kunnen op een willekeurig moment in het leven medische zorg nodig hebben. De kosten van medische zorg voor het huisdier kunnen enorm oplopen en dat kan de eigenaren ervan weerhouden om de juiste medische zorg te bieden. Om schrijnende problemen te voorkomen kan de verzekering voor huisdieren uitkomst bieden. Deze verzekeraar biedt een uitgebreide dekking en een groot deel van de medische behandelingen valt dan ook onder de basisdekking, zoals geneesmiddelen en hulpmiddelen. U zult dus niet meer met onverwachte hoge medische kosten geconfronteerd hoeven te worden als u besluit om voor dit verzekeringsproduct te kiezen.

Voordelen verzekering huisdieren

Met het afsluiten van een Ohra huisdierenverzekering kunt u van een groot aantal voordelen profiteren. In de eerste plaats is er een uitgebreide dekking, die tegen een lage premie beschikbaar wordt gesteld. Bovendien mag er zelf een dierenarts in de eigen omgeving gekozen worden, waar de medische behandeling zal plaatsvinden. Elke type hond en kat komt voor een verzekering in aanmerking. De hondenverzekering of kattenverzekering kan verder worden uitgebreid met een aanvullende verzekering, zoals een behandeling voor sterilisatie of voor vaccinaties.

Aanvullende verzekering crematie

Op een gegeven moment komt er een einde aan het leven van uw hond of kat. Als u afscheid moet nemen van uw huisdier hebt u de mogelijkheid om met een aanvullende crematieverzekering de kosten van de crematie van uw geliefde huisdier te dekken.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.