OHRA huisdierenverzekering

OHRA huisdierenverzekering

De OHRA huisdierenverzekering is bij uitstek geschikt om huisdieren, zoals een hond of kat van een verzekering met een uitgebreide dekking te voorzien. Elk huisdier verdient het om een goede verzorging te krijgen en zeker ook op medisch gebied. De OHRA huisdierenverzekering kan naar wens direct online worden afgesloten, maar het is ook mogelijk om eerst online de hoogte van de premie te berekenen.

Medische zorg

Alle honden en katten, maar ook andere huisdieren kunnen op een willekeurig moment in het leven medische zorg nodig hebben. De kosten van medische zorg voor het huisdier kunnen enorm oplopen en dat kan de eigenaren ervan weerhouden om de juiste medische zorg te bieden. Om schrijnende problemen te voorkomen kan de verzekering voor huisdieren uitkomst bieden. Deze verzekeraar biedt een uitgebreide dekking en een groot deel van de medische behandelingen valt dan ook onder de basisdekking, zoals geneesmiddelen en hulpmiddelen. U zult dus niet meer met onverwachte hoge medische kosten geconfronteerd hoeven te worden als u besluit om voor dit verzekeringsproduct te kiezen.

Voordelen verzekering huisdieren

Met het afsluiten van een Ohra huisdierenverzekering kunt u van een groot aantal voordelen profiteren. In de eerste plaats is er een uitgebreide dekking, die tegen een lage premie beschikbaar wordt gesteld. Bovendien mag er zelf een dierenarts in de eigen omgeving gekozen worden, waar de medische behandeling zal plaatsvinden. Elke type hond en kat komt voor een verzekering in aanmerking. De hondenverzekering of kattenverzekering kan verder worden uitgebreid met een aanvullende verzekering, zoals een behandeling voor sterilisatie of voor vaccinaties.

Aanvullende verzekering crematie

Op een gegeven moment komt er een einde aan het leven van uw hond of kat. Als u afscheid moet nemen van uw huisdier hebt u de mogelijkheid om met een aanvullende crematieverzekering de kosten van de crematie van uw geliefde huisdier te dekken.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman