Meeùs camperverzekering

Meeùs camperverzekering 

De varianten van de Meeùs camperverzekering zijn afgestemd op allerlei campers van nieuwe campers tot oudere exemplaren. Dat is ook nodig, want een oude camper vereist natuurlijk een andere dekking dan een splinternieuwe camper, die zo uit de fabriek tevoorschijn komt. Met de Meeùs camperzekering kan er dus voor elke type camper een geschikte dekkingsvariant gevonden worden om altijd van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten.

Camperverzekeringen

Bij de Meeùs camperverzekering kan er een keuze worden gemaakt uit drie dekkingen. Er is namelijk een WA-verzekering voor de camper beschikbaar, die overigens wettelijke verplicht is. Maar er kan ook voor een WA beperkt casco verzekering of voor een WA volledig casco verzekeringen een keuze worden gemaakt. De laatste genoemde dekking van de Meeùs camperverzekering is de meest complete, want hierbij valt ook schade door eigen toedoen onder de dekking. De stalling valt overigens ook onder de dekking van de verzekering en er wordt een mogelijkheid geboden om de voortent en inventaris van een aparte verzekering te voorzien.

Verzekeringspremie camper berekenen

U kunt gelijk de premie van de door u gewenste Meeùs camperverzekering online uitrekenen en vervolgens ook meteen online afsluiten. Uw nieuwe of tweedehandse camper is dan op het door u gewenste moment verzekerd. Zorgeloos genieten van elke vakantie in de wetenschap dat de Meeùs camperverzekering een uitstekende dekking biedt. Dat geldt ook als de camper eens wordt uitgeleend aan familie of aan vrienden. Indien er navigatieapparatuur aan boord van de camper is, dan is deze apparatuur standaard meeverzekerd bij de beperkt casco en volledig casco dekking tot een bedrag van maximaal 500 euro.

Beoordeling van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman