Meeùs camperverzekering 

De varianten van de Meeùs camperverzekering zijn afgestemd op allerlei campers van nieuwe campers tot oudere exemplaren. Dat is ook nodig, want een oude camper vereist natuurlijk een andere dekking dan een splinternieuwe camper, die zo uit de fabriek tevoorschijn komt. Met de Meeùs camperzekering kan er dus voor elke type camper een geschikte dekkingsvariant gevonden worden om altijd van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten.

Camperverzekeringen

Bij de Meeùs camperverzekering kan er een keuze worden gemaakt uit drie dekkingen. Er is namelijk een WA-verzekering voor de camper beschikbaar, die overigens wettelijke verplicht is. Maar er kan ook voor een WA beperkt casco verzekering of voor een WA volledig casco verzekeringen een keuze worden gemaakt. De laatste genoemde dekking van de Meeùs camperverzekering is de meest complete, want hierbij valt ook schade door eigen toedoen onder de dekking. De stalling valt overigens ook onder de dekking van de verzekering en er wordt een mogelijkheid geboden om de voortent en inventaris van een aparte verzekering te voorzien.

Verzekeringspremie camper berekenen

U kunt gelijk de premie van de door u gewenste Meeùs camperverzekering online uitrekenen en vervolgens ook meteen online afsluiten. Uw nieuwe of tweedehandse camper is dan op het door u gewenste moment verzekerd. Zorgeloos genieten van elke vakantie in de wetenschap dat de Meeùs camperverzekering een uitstekende dekking biedt. Dat geldt ook als de camper eens wordt uitgeleend aan familie of aan vrienden. Indien er navigatieapparatuur aan boord van de camper is, dan is deze apparatuur standaard meeverzekerd bij de beperkt casco en volledig casco dekking tot een bedrag van maximaal 500 euro.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.