Meeùs

Meeus verzekeringen

Meeus verzekeringen treedt op als een tussenpersoon, waarbij de bemiddeling wordt gebruikt om het beste verzekeringsproduct aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Meeus verzekeringen heeft daarom bijzondere overeenkomsten met verzekeraars en zal altijd opkomen voor de belangen van de klant. Naast vierhonderdduizend particuliere klanten bedient Meeus ook de zakelijke markt. Op het gebied van verzekeringsproducten is er een grote diversiteit aan dekkingen voor de meest uiteenlopende risico’s beschikbaar.

Verzekeringsproducten

Meeus verzekeringen bestrijken diverse gebieden. Het aanbod van verzekeringsproducten varieert dan ook van autoverzekeringen tot reisverzekeringen en van woonhuisverzekeringen tot zorgverzekeringen. Ook de rechtsbijstandverzekering en de uitvaartverzekering maken net als de overlijdensrisicoverzekering deel uit van het aanbod van Meeus verzekeringen. Bij het afsluiten van één van de polissen wordt altijd twee weken bedenktijd gegeven. Bovendien geldt voor bijna alle verzekeringsproducten dat deze dagelijks opzegbaar zijn en worden schademeldingen snel afgehandeld. Indien de verzekerde over een gebruikersnaam en wachtwoord beschikt, dan bestaat de mogelijkheid om de schade online te melden.

Premieberekening

De premieberekening van de Meeus verzekeringen kan online gedaan worden, zodat meteen inzicht wordt verkregen in de hoogte van de verzekeringspremie van een specifiek product. De rekenmodule is eenvoudig te gebruiken, waarbij er gevraagd wordt om een aantal gegevens in te vullen. De hoogte van de premie zal bij de Meeus verzekeringen afhankelijk zijn van de gegevens, zoals deze zijn ingevoerd. Bij de studentenverzekering zal de premiehoogte bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de gekozen dekking en de waarde van de goederen. De gewenste polis kan overigens meteen na het berekenen van de premie online worden afgesloten.