Meeùs rechtsbijstandverzekering

Met het afsluiten van een Meeùs rechtsbijstandverzekering wordt er een uitstekende polis aangeboden, waarbij er aanspraak gemaakt kan worden juridische hulp tegen een scherpe premie. Indien er een beroep wordt gedaan op de Meeùs rechtsbijstandverzekering zal er geen sprake zijn van een eigen risico. De polis is geschikt voor juridische bijstand op verschillende gebieden, variërend van arbeidsconflicten tot problemen op het gebied van consumentenrecht. Elke verzekerde profiteert standaard van meerdere voordelen.

Keuze uit drie dekkingen

De Meeùs rechtsbijstandverzekering wordt aangeboden in drie varianten, maar voor alle dekkingen geldt dat er altijd sprake is van deskundige bijstand van juristen of advocaten. De juridische proceskosten komen voor een vergoeding in aanmerking net als de kosten die de rechtszaak zelf met zich meebrengt. De drie varianten van de Meeùs rechtsbijstandverzekering bestaat uit verkeersrechtsbijstand, rechtsbijstand particulier compleet en de particulier basis rechtsbijstandpolis. De verzekeraar biedt bij de verschillende polissen de bijstand aan van erkende specialisten op de uiteenlopende rechtsgebieden.

Scherpe premie

De scherpe premie voor één van de drie polissen in de vorm van een Meeùs rechtsbijstandverzekering kan online worden uitgerekend, waarbij er voor de vaststelling van de premie rekening wordt gehouden met meerdere factoren. In de eerste plaats zullen de juridische zaken, waarvoor men dekking wenst van invloed zijn op de hoogte van de polispremie. Daarnaast is de gekozen modulen eveneens bepalend. De premie is echter scherp en de Meeùs rechtsbijstandverzekering is online af te sluiten. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om de berekende premie via e-mail te ontvangen.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.