Meeùs autoverzekering

Meeùs autoverzekering

De Meeùs autoverzekering staat garant voor een uitstekende service tegen een aantrekkelijke premie. Het is mogelijk om meteen de premie van de Meeùs autoverzekering online uit te laten rekenen met de rekenmodule, die bovendien daarna meteen ook online kan worden afgesloten. Het verzekeren van de auto bij deze verzekeraar biedt overigens meerdere keuzes ten aanzien van de gewenste dekking.

Soorten Meeùs autoverzekeringen

Bij de Meeùs autoverzekering kan er uit drie soorten verzekeringen een keuze worden gemaakt. De basisverzekering bestaat uit de verplichte WA verzekering, waarmee schade aan de eigen auto niet wordt vergoed, maar schade aan andere voertuigen en personen wel. Met de beperkt casco Meeùs autoverzekering geldt de WA dekking en een dekking tegen onder meer ruitschade, diefstal en brand. De volledig casco verzekering biedt bij Meeùs de meest complete dekking. Er kan naar wens een uitbreiding van de dekking worden gekozen met onder meer aan aanvullende Schade Verzekering Inzittende, accessoiredekking of rechtsbijstandverzekering.

Premie berekenen

De premie van elke gewenste Meeùs autoverzekering kan heel eenvoudig online berekend worden door op de website van de verzekeraar een aantal gegevens in te voeren. De gegevens zijn nodig om de premieberekening correct te kunnen uitvoeren. Als eerste dient het kenteken te worden ingevoerd, waarna er een keuze gemaakt kan worden voor de verzekerde condities, zoals WA, beperkt casco of volledig casco. Vervolgens dienen er een aantal gegevens over de auto te worden ingevoerd net als een aantal persoonlijke gegevens van de bestuurder. Het is handig dat bij de berekening van de premie van de Meeùs autoverzekering gekozen kan worden voor een maandpremie, kwartaalpremie, halfjaarpremie of een jaarpremie.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk