Meeùs bootverzekering

Met de Meeùs bootverzekering kan bijna elke boot op maat verzekerd worden. De Meeùs bootverzekering is er dan ook niet alleen voor superjachten in het buitenland, maar ook voor opblaasbare boten biedt deze polis een prima dekking. De verzekeringen van de Meeùs bootverzekeringen zijn overigens altijd in diverse varianten beschikbaar. Daarom kan elke boot op maat verzekerd worden door bij deze verzekeraar een polis af te sluiten, waarbij er uiteraard van alle andere voordelen geprofiteerd kan worden.

Meeùs bootverzekeringen

De praktische rekenmodule kan altijd gebruikt worden om de premie van de Meeùs bootverzekering online uit te rekenen. Maar voordat daar gebruik van wordt gemaakt, is het handig om te weten, uit welke verzekeringen voor de boot een keuze kan worden gemaakt. Er zijn vier verzekeringen beschikbaar, zoals de WA bootverzekering en de WA Casco verzekering. Daarnaast zijn er nog de WA brandverzekering en de WA diefstal bootverzekering. Bij de brandverzekering is er een WA dekking , maar ook een dekking tegen brand- en ontploffingsschade. Met betrekking tot de brand/diefstal dekking geldt dat schade aan de boot als gevolg van brand of diefstal met de Meeùs bootverzekering wordt vergoed.

Online Meeùs bootverzekering afsluiten

De Meeùs bootverzekering kunt u online afsluiten, maar voordat dat u dat doet, is het handig om van de rekenmodule gebruik te maken. Dan wordt de hoogte van de premie voor het verzekeren van de boot meteen duidelijk. Het uitrekenen van de premie is heel simpel, want op de website van Meeùs hoeft alleen maar een aantal gegevens over de boot, voorkeur voor de verzekering en nog een aantal gegevens te worden ingevuld.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.