Meeùs reisverzekering

De Meeùs reisverzekering bestaat uit een doorlopende variant, die voor een individu kan worden afgesloten of voor het complete gezin. Het voordeel van het afsluiten van een Meeùs reisverzekering is dat de inhoud ervan afgestemd kan worden op de situatie. Naar wens kan de polis worden aangevuld met een annuleringsverzekering tegen een zeer voordelige premie. Het is verstandig om goed verzekerd op reis te gaan om grote financiële schadeposten tijdens de vakantie te voorkomen.

Dekking

De Meeùs reisverzekering kan op verschillende vorm krijgen, maar er zijn standaard een aantal voordelen van toepassing. In de dekking van de doorlopende reispolis is de werelddekking namelijk standaard opgenomen. De geneeskundige kosten zijn eveneens standaard meeverzekerd en de hulplijn is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week te bereiken. Het is altijd voordeliger om een doorlopende Meeùs reisverzekering af te sluiten als een verzekerde meer dan twee weken per jaar op reis gaat of meerdere keren per jaar korter op vakantie gaat. Het voordeel van een doorlopende polis is bovendien dat u niet voor elke trip opnieuw een Meeùs reisverzekering hoeft af te sluiten.

Premie

Er kan online worden uitgerekend hoe voordelig de premie van de Meeùs reisverzekering zal uitvallen. De hoogte van de premie is afhankelijk van de gekozen dekking, zoals budget, comfort of premium. Verder zal de hoogte van de premie mede bepaald worden door de keuze voor aanvullingen, zoals een annuleringsverzekering of rechtsbijstandsverzekering. Tot slot is de hoogte van de verzekeringspremie van de Meeùs reisverzekering afhankelijk van het aantal personen, dat verzekerd wordt.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.