Centraal Beheer motorverzekeringen

De Centraal Beheer motorverzekering kan op basis van de aangeboden dekkingen en aanvullende modules door de verzekerde zelf worden samengesteld. Er worden nog meer mogelijkheden geboden om zelf een keuze te maken. Bijvoorbeeld voor de hoogte van het eigen risico. Zo kan er altijd een Centraal Beheer motorverzekering geselecteerd worden die perfect bij de situatie, de motor en bij de persoonlijke wensen van de verzekerde aansluit. Bovendien kan er vanaf het eerste moment van diverse voordelen worden geprofiteerd.

Dekking Centraal Beheer motorverzekering

Naast de verplichte dekking voor wettelijke aansprakelijkheid is er een ruime keuze uit uitgebreidere verzekeringen en dekkingen die kunnen worden afgesloten. Een Centraal Beheer motorverzekering met alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid vergoedt namelijk geen schade aan de eigen motor, maar alleen de schade aan derden. Het kan dan ook gewenst zijn om een uitgebreide motorverzekering met eventuele aanvullende dekkingen af te sluiten. Er wordt voor beginnende rijders al rekening gehouden met een bonus/malus korting van 40 procent op de premie.

Aanvullen met modules

Een van de voordelen van de Centraal Beheer motorverzekering is dat in aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid er uit een divers aanbod van modules een bewuste keuze kan worden gemaakt. Diefstal van motoren komt nog altijd veel voor en het is dan prettig om te weten dat de motor daartegen verzekerd is. Er kan dan ook een aparte diefstalverzekering worden afgesloten bij Centraal Beheer. De nieuwwaarde wordt drie jaar lang vergoed voor motoren met een prijs beneden het bedrag van 35.000 euro. De module diefstal en inbraak vergoedt ook schade aan de motor die door een inbraak is ontstaan,

Een andere module heeft betrekking op risico’s als brand, storm en natuur die tot schade kunnen leiden aan de motor. Hiervoor is eveneens de aanschafwaarderegeling van toepassing. Aanrijding en vandalisme kunnen eveneens apart worden verzekerd. Verder geldt dat er een keuze voor een no-claimbeschermer kan worden gemaakt. Als u onderweg met pech komt te staan in Nederland dan biedt de module pechhulp Nederland uitkomst. U kunt ook voor de module hulpverlening in het buitenland kiezen en desgewenst een ongevallenverzekering voor inzittenden afsluiten. Tot slot kan nog een aparte premie worden berekend voor de module rechtsbijstand.

Accessoires

Bij de Centraal Beheer motorverzekering geldt dat accessoires standaard tot de verzekerde voorwerpen behoren. Het gaat dat om objecten die aan de motor zijn gemonteerd, zoals een alarminstallatie of een koffer. Ook motorkleding en een helm vallen tot 1.000 euro onder de dekking van de motorverzekering. Dat geldt ook indien er sprake is van een opzittende op de motor die schade lijdt aan een helm of motorkleding.

Indien er sprake is van schade aan de motor, dan kan er dag en nacht contact worden opgenomen met de schadeservice van Centraal Beheer. Het is ook mogelijk om via internet de schade te melden.

De premie voor de Centraal Beheer motorverzekering kan online worden berekend en dat is ook per module van toepassing.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.