Meeùs motorverzekering

De Meeùs motorverzekering kan op basis van de dekkingen naar eigen inzicht worden afgesloten, waarbij er rekening gehouden kan worden met de leeftijd van de motor. De premie van de Meeùs motorverzekering is in ieder geval altijd scherp. Ook zijn er een aantal dekkingen standaard inbegrepen als er voor de meest uitgebreide polis een keuze wordt gemaakt. Profiteer van de voordelen en sluit de polis af nadat u online de premie hebt berekend.

Dekkingen Meeùs motorverzekering

Er worden drie basiskeuzes geboden bij het afsluiten van een Meeùs motorverzekering. Zo hebt u de mogelijkheid om alleen de verplichte WA dekking af te nemen, waarbij schade aan derden wordt vergoed die met de eigen motor is toegebracht. De meer uitgebreide beperkt casco dekking voorziet ook in een vergoeding van kosten aan de motor, die zijn ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld diefstal of brand. De volledig casco Meeùs motorverzekering is het meest compleet, waarbij er ook vergoeding van kosten zal plaatsvinden als de schade aan de motor door de verzekerde zelf is toegebracht als gevolg van slippen of omslaan. Bij deze laatste dekking zijn de helm en de motorkleding standaard inbegrepen tot een bedrag van 750 euro. Navigatie apparatuur is bij beide casco dekkingen eveneens inbegrepen.

Premie online berekenen

Op de website van de verzekeraar is het mogelijk om de premie van de Meeùs motorverzekering met de calculator uit te rekenen. De premie van de Meeùs motorverzekering wordt onder meer bepaald door de factoren, zoals leeftijd, woonplaats, schadevrije jaren en de kenmerken van de motor als het bouwjaar.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.