Meeùs oldtimerverzekering 

De Meeùs oldtimerverzekering is bij uitstek geschikt voor klassieke wagens met een leeftijd tussen de 15 en 25 jaar, waarin op jaarbasis minder dan 7500 kilometer mee wordt gereden. De semi-klassieker kan in dat geval tegen een voordelige premie verzekerd worden door de Meeùs oldtimer autoverzekering af te sluiten, waarbij er uiteraard van alle voordelen gebruik gemaakt kan worden. Deze polis is bestemd voor oldtimers, die als tweede auto worden gebruikt en dus niet ingezet worden voor het dagelijkse woon- en werkverkeer. In dat geval kan de reguliere autoverzekering daarvoor worden afgesloten.

Mogelijkheden

De Meeùs oldtimer autoverzekering is bestemd voor een wagen, die ouder is dan 25 jaar en waar jaarlijks minder dan 7500 kilometer in wordt gereden. Voor auto’s met een leeftijd tussen de 15 en 25 jaar geldt dat er een mogelijkheid bestaat om een semi-oldtimerverzekering af te sluiten. Het grootste voordeel van deze beiden polissen is dat de premie altijd lager is dan die van een standaard autoverzekering. De premie van de Meeùs oldtimer autoverzekering kan met de praktische rekencalculator eenvoudig online worden uitgerekend. Overigens geldt voor zowel de oldtimerpolis als de semi-oldtimerpolis dat deze alleen bij Meeùs kan worden afgesloten als ook de eerste auto in de verzekering bij deze verzekeraar is ondergebracht.

Dekking

Bij de Meeùs oldtimer autoverzekering en de semi-oldtimer variant kan er een keuze worden gemaakt voor een WA verzekering of een WA verzekering met een beperkt casco of volledig casco dekking. De volledig casco dekking van de Meeùs oldtimer autoverzekering vergoedt bijna alle schade, die aan de klassieke wagen kan ontstaan.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.