Meeùs scooterverzekering 

De Meeùs scooterverzekeringen biedt een uitstekende polis, waarmee elke scooterrijder of bromfietsrijder onbezorgd de weg op kan gaan. En met een brommer of scooter de weg op gaan betekent altijd snel van de ene naar de andere bestemming komen. Met de Met de Meeùs bromfietsverzekering is er altijd sprake van een goede dekking en de polis kan naar wens gelijk online worden afgesloten om meteen goed verzekerd de weg op te gaan.

Drie bromfietsverzekeringen

Het is in elk geval noodzakelijk om een verplichte wettelijke aansprakelijkheidspolis af te sluiten en daartoe biedt de Meeùs bromfietsverzekering dan ook zeker de gelegenheid. Er kan echter ook gekozen worden voor een WA dekking inclusief een diefstalverzekering. Niet alleen diefstal wordt gedekt, maar ook schade die door brand of slecht weer ontstaat. Dan is er ook nog een Meeùs bromfietsverzekering met WA en diefstaldekking en een aanrijdingverzekering. Als er dan schade ontstaat door een ongeluk als gevolg van eigen toedoen wordt de schade ook vergoed.

Korting op verzekering bromfiets

Wie een Meeùs bromfietsverzekering afsluit en een veilige rijder is, dan kan de korting wel oplopen tot een bedrag van maar liefst 75 procent. Overigens kunnen de schadevrije jaren bij deze verzekeraar slechts voor één verzekering gebruikt worden. Voor het afsluiten van een Meeùs bromfietsverzekering kunnen eerst de voorwaarden op de website van deze verzekeraar worden doorgenomen. Vervolgens kan de premie berekend worden en als deze bevalt, dan kunt u de brommerverzekering meteen online bij Meeùs afsluiten.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.