Meeùs zorgverzekering

De Meeùs zorgverzekering biedt talloze voordelen, zoals een scherpe prijs en de mogelijkheid om online declaraties in te voeren. Bovendien kunnen kinderen tot een leeftijd van 18 jaar gratis meeverzekerd worden. De basiszorgverzekering is een verplichte verzekering, maar daarnaast biedt de Meeùs zorgverzekering een drietal aanvullende pakketten om zo optimaal mogelijk verzekerd te zijn van de beste zorg. De extra aanvullende dekking kan vrijwillig worden afgesloten.

Basisverzekering

De Meeùs zorgverzekering begint bij de verplichte basisverzekering, die voor iedereen in Nederland gelijk is. Wie bij Meeùs voor het afsluiten van een verzekering voor de basiszorg kiest, zal verzekerd worden via VGZ. Dit is één van de grotere zorgverzekeraars van het land. Met de basisdekking wordt vergoeding geboden voor de meest voorkomende ziektekosten. Naar wens kunnen verzekerden zich aanvullend verzekeren tegen kosten, die niet door het basispakket worden gedekt door een aanvullende Meeus zorgverzekering af te sluiten.

Aanvullende dekking

De aanvullingen van de Meeùs zorgverzekering zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Het Plus pakket is speciaal bestemd voor stellen, singles en jongeren en is zeer scherp geprijsd. Het Compleet pakket is bedoeld voor het hele gezin, waarmee er een ruime dekking voor zorgkosten wordt geboden. Het pakket Comfort 55plus is bestemd voor de senioren met een leeftijd vanaf 55 jaar, waarbij het zorgpakket op maat gesneden is. De premie voor de Meeùs zorgverzekering op maat kan online worden berekend, waarna de gewenste zorgpolis online kan worden aangevraagd.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.