Meeùs zorgverzekering

Meeùs zorgverzekering

De Meeùs zorgverzekering biedt talloze voordelen, zoals een scherpe prijs en de mogelijkheid om online declaraties in te voeren. Bovendien kunnen kinderen tot een leeftijd van 18 jaar gratis meeverzekerd worden. De basiszorgverzekering is een verplichte verzekering, maar daarnaast biedt de Meeùs zorgverzekering een drietal aanvullende pakketten om zo optimaal mogelijk verzekerd te zijn van de beste zorg. De extra aanvullende dekking kan vrijwillig worden afgesloten.

Basisverzekering

De Meeùs zorgverzekering begint bij de verplichte basisverzekering, die voor iedereen in Nederland gelijk is. Wie bij Meeùs voor het afsluiten van een verzekering voor de basiszorg kiest, zal verzekerd worden via VGZ. Dit is één van de grotere zorgverzekeraars van het land. Met de basisdekking wordt vergoeding geboden voor de meest voorkomende ziektekosten. Naar wens kunnen verzekerden zich aanvullend verzekeren tegen kosten, die niet door het basispakket worden gedekt door een aanvullende Meeus zorgverzekering af te sluiten.

Aanvullende dekking

De aanvullingen van de Meeùs zorgverzekering zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Het Plus pakket is speciaal bestemd voor stellen, singles en jongeren en is zeer scherp geprijsd. Het Compleet pakket is bedoeld voor het hele gezin, waarmee er een ruime dekking voor zorgkosten wordt geboden. Het pakket Comfort 55plus is bestemd voor de senioren met een leeftijd vanaf 55 jaar, waarbij het zorgpakket op maat gesneden is. De premie voor de Meeùs zorgverzekering op maat kan online worden berekend, waarna de gewenste zorgpolis online kan worden aangevraagd.

Beoordeling van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman