Goedkope Zorgverzekering

Vind de goedkoopste zorgverzekering: U heeft nog 10 dagen om een goedkope zorgverzekering af te sluiten. Wij hebben op onze site de Top lijst van goedkope zorgverzekeringen met de goedkoopste basispremie en de beste dekking op een rij gezet. Hieronder vind u de top lijst van meest goedkope zorgverzekeringen van bekende merken die via ons zijn af te sluiten. U kunt direct van zorgverzekering overstappen.

Goedkoopste zorgverzekering

Het is ieder jaar een heel gedoe om de juiste zorgverzekering eruit te zoeken en zeker dit jaar is het verstandig om op zoek te gaan naar de goedkoopste zorgverzekeraar met de laagste basispremie. Hier vind u de top 10 van zorgverzekeringen met korting op de basispremie.

Zorgverzekering afsluiten; bespaar Honderd euro

 

U kunt alle zorgverzekeringen direct afsluiten na het bereken van uw premie. Klik bij de verzekeraar van uw keuze op berekenen basis premie. U kunt direct overstappen.

Populaire zorgverzekeringen

De meest voordelige Uitvaartverzekeringen

Vrije Zorg Recenties Eigen risico €385 Eigen risico €885 Premie
zilverenkruis Klantcijfer: 7.8 PREMIE
OHRA Klantcijfer: 8.5 PREMIE
unive Klantcijfer: 8.1 PREMIE
united customers Klantcijfer: 7.9 PREMIE
Ditzo Klantcijfer: 8.0 PREMIE
czdirect Klantcijfer: 8.0 PREMIE
DeFriesland Klantcijfer: 8.1 PREMIE
hema Klantcijfer: 8.0 PREMIE

Nieuws

  • In de afgelopen winter zijn er meer uitvaartverzekeringen tot uitkering gekomen in vergelijking met een jaar ervoor. Dat komt doordat er meer personen zijn overleden en daarbij is er vooral

  • DELA is als uitvaartverzekeraar een nieuw initiatief gestart om iedereen in Nederland te inspireren met het motto ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Dit initiatief is een vervol

Beoordelingen van onze klanten

geen ceo

★☆☆☆☆
1 5 1
ik ben geen ceo meer van mcaffee,